Siyaset
Giriş Tarihi : 18-09-2017 12:34   Güncelleme : 18-09-2017 13:04

Maviş: "Sinop’un Bir Eğitim Şehri Olması İçin Terlemeye Devam Edeceğiz"

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, 2017-2018 eğitim öğretim yılı ile alakalı bir mesaj yayımladı

Maviş:

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, 2017-2018 eğitim öğretim yılı ile alakalı bir mesaj yayımladı.

Aynı zamanda TBMM Milli Eğitim Komisyonu üyesi olan Maviş, yeni eğitim yılının tüm eğitimciler ve öğrenciler için hayırlı olmasını diledi.

Maviş açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

 “Ülkemizin kalkınması, ilerlemesi ve müreffeh seviyeye ulaşma yolundaki en önemli basamaklardan birisi de nitelikli bir eğitim seviyesidir. AK Parti’mizin en önemli düsturlarından olan “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” ilkesinin temelini hiç şüphesiz eğitim oluşturmaktadır. Geçmişini çok iyi bilen, bugününe çok iyi vakıf, geleceği için çok büyük hayalleri olan nesiller 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarımızın teminatıdır. Bu vesileyle Sinop’umuzda hayata geçirilen eğitim yatırımlarıyla, eğitim sistemimizi çağın gerektirdiği bir yapıya kavuşturmak için tarihi adımlar atılmış, okul öncesi eğitimden üniversiteye kadar, çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın gereklerine uygun olarak en iyi şekilde yetiştirilmesi için tarihi reformlar hayata geçirilmiştir. Sinop’umuzun bir eğitim şehri olması için, geleceğimizin teminatı ve 2023 hedefimizin odak noktası olan gençlerimizin, geleceğe güvenle ve umutla hazırlanması için çalışmaya, koşturmaya ve terlemeye devam edeceğiz. Bu dileklerle 2017-2018 eğitim-öğretim yılının çocuklarımıza, gençlerimize, öğretmenlerimize, ailelerimize ve ülkemize hayırlı olmasını diler, tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dilerim.”

Erkan TaşErkan Taş