Siyaset
Giriş Tarihi : 09-06-2017 13:30   Güncelleme : 09-06-2017 13:45

Maviş TÜSİYAD'ın İftar Yemeğine Katıldı

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve İstanbul Milletvekili Şirin Ünal ile birlikte Tüm Sinoplu İşadamları Yardımlaşma Derneği'nin (TÜSİYAD) düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı

Maviş TÜSİYAD'ın İftar Yemeğine Katıldı

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve İstanbul Milletvekili Şirin Ünal ile birlikte Tüm Sinoplu İşadamları Yardımlaşma Derneği'nin (TÜSİYAD) düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı.

 

Tüm Sinoplu İşadamları Yardımlaşma Derneği'nin (TÜSİYAD) düzenlediği iftar programında siyaset ve iş dünyası bir araya geldi. İftar Yemeğine Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Sinop Milletvekili Nazım Maviş, İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, TÜSİYAD Genel Başkanı Mustafa Özalp, Bayrampaşa ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanları, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, iş adamları ve STK temsilcileri katıldılar.

 

Hedefimizi Sinop’u ve Türkiye’yi Daha İleriye Götürmek

Programda bir konuşma yapan Maviş, Sinoplu iş adamlarının başarılı faaliyetleriyle ülkemize önemli katma değer sağladıklarını belirterek, “Hedefimizi Sinop’u ve Türkiye’yi daha ileriye götürmek ve 2023 hedeflerimize en güçlü şekilde ulaşmaktır. İnanıyorum ki bu kadro, kısa sürede çok daha başarılı çalışmalara imza atacaktır. Sinop’umuzun faydasına olacak her çalışmada, Sinop Milletvekili olarak sonuna kadar destek vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

Yapacak Çok İşimiz Var

İftar programında bir konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş ise Türkiye'ye üç milyonu aşkın Suriyelinin geldiğini ve Türkiye olmasaydı bu Suriyelilerin gidecek yerinin bulunmadığını anımsatarak, "Avrupalı, 300 Suriyeli gördüğü zaman ayakları titriyor. Türkiye, üç milyonu aşkın Suriyeliye ev sahipliği yaptı, bu millet, Allah'a şükür ses çıkarmıyor. Oralarda olanlar Türkiye'de olsa, bu 80 milyon aziz millet nereye gidecek? Bizim gidecek başka yerimiz yok. Bizim dayanacağımız başka kapı yok. İnsanlığın, vicdanın, insafın son kalesi Türkiye’dir. " Hedefimiz, Türkiye'nin bir esenlik adası olarak varlığını, birliğini korumasını temin etmektir. Hedefimiz, yeryüzünde daha adil bir sistemin kurulmasını sağlamak, hedefimiz yeryüzünde şu anda yerlerde sürünen bu İslam dünyasını, İslam ülkelerini hep beraber ayağa kaldırmaya gayret etmektir. Onun için yapacak çok işimiz var" dedi

 

İftar yemeğinde TÜSİYAD Genel Başkanı Mustafa Özalp, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ve AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal da birer konuşma yaptı.

Erkan TaşErkan Taş