Siyaset
Giriş Tarihi : 23-12-2014 12:27   Güncelleme : 23-12-2014 14:01

Maviş ve Aytekin Gazetemize Konuştu

Nazım Maviş ve Şeref Aytekin, Feshane tanıtım günlerinde gazetemize konuştu.

Maviş ve Aytekin Gazetemize Konuştu
 Feshane Sinop tanıtım günlerinde gazetemiz başyazarı Fatih Uysal'la bir araya gelen Ak Parti MGYK Üyesi Nazım Maviş, başta tanıtım organizasyonunda emeği geçen Sinop  Valisi ve platform üyelerine teşekkür ederek sözlerine başladı . Maviş, Feshane programının katılım açısından yoğun bir ilgi gördüğünü belirterek, "Sinopluların geniş bir kısmı istanbulda yaşıyor, Sinop nufusunun dayanışması açısından Feshane büyük bir önem arz ediyor. " şeklinde konuştu.

 

Maviş ayrıca, Sinopu marka şehir haline getirmek için turizm ve tanıtım yönünden çalışmalar yapılması gerektiğini kaydederek, Gerze gibi doğal ve tarihi zenginliğe sahip olan ilçelerin potansiyel noktasında geliştirilmesinin, Sinopu kalkınmada marka şehri haline getireceğini vurguladı.

Her geçen yıl turizm açısından Sinop'a olan ilginin arttığını belirten Maviş, ilgiye rağmen potonsiyeli değerlendirme noktasında yapılan çalışmanın yeterli olmadığından yakınarak, ulaşım yatırımlarının dışında tanıtım ve turizm konusunda da Sinop'a ciddi çalışmalar yapılması gerektiğini ileri sürdü.

Nazım Maviş ayıca, Sinop'ta eğitme yönelik yapılan katkıyı da ciddi bir kazanım olarak nitelendirerek, bu bağlamda Sinop Üniversitesinin öğrenci talebi açısından büyük bir görev ifa ettiğini kaydetti.

 

Maviş son olarak, Turizm açısından Gerze'ye olan ilginin her geçen yıl arttığını da belirterek, Gerze'nin göç verme oranlarında ki düşünün buna en büyük delil olduğunu vurguladı.

Öte yandan Gerze standını ziyaret eden Eski Sinop Emniyet Müdürü Şeref Aytekin burada, Gazetemiz başyazarı Fatih Uysal, Yedaş İşletme şefi Cemil Bekar, Tapu Müdürü İhsan Sandıkçı ile bir süre sohbet etti.

Sinop tanıtım günlerinin birlik ve beraberliğin güçlendiren önemli organzasyonlardan olduğunu kaydeden Aytekin, emeği geçen herkesi tebrik ettiğini belirtti.

hakan akbaşhakan akbaş