Siyaset
Giriş Tarihi : 11-03-2016 22:24   Güncelleme : 12-03-2016 01:03

Maviş’ten Dikmen Çıkartması

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Dikmen'de bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaretleri kapsamında ilk olarak partililerle buluşan Maviş'e ilgi büyüktü

 Maviş’ten Dikmen Çıkartması

Dikmen ilesini ziyaret eden Nazım Maviş ve Ak Parti İl Başkanı Ali Çöpcü'yü Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Türkmen ve kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı.

Daha sonra Dikmen İlçe Teşkilatı önünde bekleyen partililer ile bir araya gelen Nazım Maviş ve Ali Çöpçü, parti binası önünde partililere hitap etti.

Açılışta konuşan İl Başkanı Ali Çöpçü, “Dikmen seçimlerde gereğini yaptı, şimdi sıra biz gerekeni yapacağız.  İmkânlar dâhilinde yapılması gerekenleri yerine getireceğiz. İl Genel Meclisi üyelerimiz ile işbirliği içinde çalışmalarımızı tamamlayacağız” dedi

Yoğun katılımlarından dolayı partililere teşekkür eden Maviş, “Ben sizin bir kardeşiniz olarak geldim. Taleplerinizi değerlendirip elimizden geldiğince yapmaya çalışacağız, Dikmen’in seçimde ki katkıları unutulamaz. Göreve başlamamın ardından ilk ziyaretime Dikmen muhtarları geldi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Dikmen her zaman bizi bağrına bastı.  Dikmenimizin ihtiyaç ve sorunları bizlere iletildi. Bize yüreğini ve gönlünü açan ilçemiz iktidarımızdan hak ettiği katkıyı alacaktır. 2015 yılında KÖYDES çalışmaları kapsamında Sinop’a 150 Milyonlara ödenek ayrıldı. Bu bağlamda Kalkınma Bakanımıza KÖYDES’ten ayrıcalıklı yatırım talep ettik ve kendisinden yılın ortasında ilave ek ödenek alma sözü aldık. Acil yapılması gereken 1000 KM’lik asfalt çalışmasına ihtiyacımız var. Biz bu yolların yapılması için üzerimize düşen tüm sorumluluğu yapacağız. Bütçe görüşmeleri neticesinde ilimize ve Dikmen’e hak ettiği yatırımları alacağız inşallah. Şuanda devletimizin yollar için ayırdığı ödenekleri ilimize yansıtmak için koşturacağız, terleyeceğiz. Dikmen  Durağan arasında yapılmakta olan yolu inşallah en kısa sürede tamamlayacağız ve ben 2019'dan önce verdiğim bütün sözleri yerine getirmiş olacağım “dedi.

Parti binasında yaklaşık bir saat kalan Maviş burada vatandaşların sorunlarını dinleyerek ziyaretini sonlandırdı.


 

AdminAdmin