Siyaset
Giriş Tarihi : 15-08-2016 17:53   Güncelleme : 15-08-2016 17:52

Maviş'ten Sinoplulara Teşekkür Mesajı

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş Darbeye Karışı Koyan Hemşehrileri İçin Teşekkür Mesajı Yayımladı

Maviş'ten Sinoplulara Teşekkür Mesajı
 AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım MAVİŞ 15 Temmuz darbe kalkışmasına karşı koyan hemşerileri için teşekkür mesajı yayınladı.

Maviş’in Teşekkür Mesajı:

“15 Temmuz 2016 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde yapılanmış, lideri Amerika Birleşik Devletlerinde ikamet eden Fetullah Gülen’in olduğu, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından bir darbe kalkışması gerçekleştirilmiştir. Yaşanan acı olayda şu ana kadar 240 vatandaşımız darbeci teröristlerin tüfekleri, tankları, helikopterleri ve uçakları önünde milli iradelerini korurken şehit düşmüşlerdir. Gerçekleştirilen darbe girişimi, milli iradelerine destansı bir şekilde sahip çıkan vatandaşlarımızın, kahraman polislerimizin ve sivil, demokratik yönetime bağlı vatansever askerlerimizin mücadelesiyle başarısızlığa uğratılmıştır.

Darbe gecesi yaşanan acı olaylarda halkımızın tankların, uçakların karşısında kadınıyla, genciyle, yaşlısıyla gösterdiği destansı mücadelenin, ülkemiz demokrasisinin ve geleceğinin en büyük teminatı olduğuna inanıyoruz.

15 Temmuz 2016 tarihinden 10 Ağustos 2016 tarihine kadar meydanlarda bu vatan için, milli irade için nöbet tutan, kıyama duran milyonlar; tüm şer odaklarına bu ülke üzerinde oynanan hain oyunları, tuzakları bizzat bozacaklarını güçlü iradeleriyle göstermişlerdir.

Darbe gecesinin yaşandığı ilk andan itibaren Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla ülkemizin 81 ilinden milyonlar Demokrasiye sahip çıkmak için, Başkomutanlarını yedirmemek için sokağa akın etmişlerdir.

Sinop’umuzda bütün ilçeleriyle, bütün siyasi görüşlerden vatanperver insanlarıyla sokağa, meydanlara demokrasiye sahip çıkmak için inmişlerdir.

Sinop’un bir vekili olarak her an gururla hatırlayacağım bu cesur ve şanlı direniş için tüm Sinoplu hemşerilerime gönülden teşekkür ediyorum. 27 gündür Sinop’un bütün ilçelerindeki meydanlarda nöbete duran kıymetli, özverili, vefakâr vatandaşlarıma tüm kalbimle şükranlarımı sunuyorum.

15 Temmuz gecesi yaşanan hain saldırıya karşı koyarken şehit olan Sinoplu hemşerimiz Hukuk Fakültesi öğrencisi Ayancıklı Ömercan Açıkgöz’ün şahsında tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu hain saldırıda yaralanan kahraman Gazilerimize yüce Allah’tan şifa niyaz ediyorum. Bu vatansız, insafsız ve imansız darbeci FETÖ’cü teröristlerin tankları, uçakları ve tüfekleri karşısında imanlı yürekleriyle karşı duran ve şairinde dediği gibi “o demir çemberi göğsünde parçalayan” şehitlerimize olan borcumuzu ve hakkımızı ödemek için, hiç durmadan bu vatan ve millet için gece gündüz çalışmamız gerekmektedir. Ne yaparsak yapalım o aziz kanların hakkını ödeyemeyiz ancak vefamızı göstermek için nöbetlerimize, direnişimize ve dirilişimize hayatımızın her an ve safhasında bu şuurla devam etmeliyiz.

İşte bu duygu ve düşüncelerle siz kahraman hemşerilerime bu davaya, bu lidere, bu aziz millete ve bu şanlı vatana gece, gündüz yorulmadan, usanmadan, korkmadan sahip çıktıkları için sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Rabbim bizi sizlere layık olanlardan, size layıkıyla hizmet edenlerden eylesin. 

Yılmaz GökgözYılmaz Gökgöz