Siyaset
Giriş Tarihi : 05-04-2017 15:36   Güncelleme : 24-10-2017 17:18

Mehmet Ersoy, Sinoplular ile İstanbul'da Buluştu

Mehmet Ersoy, SİNDEF 1. Bölge dernekleri tarafından İstanbul/Kağıthane'de gerçekleştirilen programda Sinoplular ile buluştu

Mehmet Ersoy, Sinoplular ile İstanbul'da Buluştu

 Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı eski Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, SİNDEF 1. Bölge dernekleri tarafından'de gerçekleştirilen programda Sinoplular ile buluştu.
 

Ersoy, burada yaptığı konuşmada ''Ülkemiz, 16 Nisan'da tarihi bir halk oylamasına gidecek ve anayasa değişikliğini oylayacaktır. Söz de, karar da artık milletindir. Kalıcı siyasi istikrar, güvenli ve huzurlu bir Türkiye için 16 Nisan'da milletimizin güçlü bir şekilde evet tercihinde bulunmasıyla ülkemiz yoluna daha hızlı ve istikrarlı bir şekilde devam edecektir'' dedi.

SİNDEF 1 .bölge başkanı Hüseyin Koç’ un öncülüğünde gerçekleşen programa Mehmet Ersoy’ un yanı sıra Ak Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, SİNDEF genel Başkanı Engin Kırımızıgül, SİNDEF Kurucu Genel Başkanlarından Ramazan ulu, SİNDEF Genel Başkan yardımcısı Yılmaz Örenci SİNDEF 1. bölgeden sorumlu yönetim kurulu üyesi Serkan Dinç , Kağıthane Belediye Meclis Üyesi Serkan Cantürk katıldı. Programın sunuculuğunu Gaziosmanpaşa Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Sinoplu Murat Atbakıcı gerçekleştirdi.

Seda ŞengülSeda Şengül