Siyaset
Giriş Tarihi : 05-03-2015 16:09   Güncelleme : 05-03-2015 17:28

Mehmet Taştekin'den Gazetemize Ziyaret

Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Taştekin Gazetemizi ziyaret ederek, hedeflerini açıkladı.

 Mehmet Taştekin'den Gazetemize Ziyaret

Ak Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Mehmet Taştekin gazetemizi ziyaret ederek başyazarımız Fatih Uysal ile bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Taştekin, Sinop'un sahada çalışan bir milletvekiline ihtiyacı olduğunu belirterek, şantiye şefi gibi çalışabilecek ve hakkını isteyebilecek bir vekilin olması gerektiğini kaydetti. Seçilmesi durumunda sorunları kısa, orta ve uzun vadede çözüme ulaştırmayı hedeflediğini açıklayan Taştekin, Sinop'un Türkiye'nin en mutlu şehri olmakla beraber en fazla göç veren şehirlerinden biri olduğunu dile getirerek istihdam öncelikli bir siyasi çalışma yürütüp, Sinop'un göç veren yapısına çözüm üreteceğini söyledi.

Ben Bölen Değil Birleştiren Olacağım

İnsanlara şucu veya bucu diyerek dışlamaktan kaçınacağını ifade eden Mehmet Taşdemir, Sinop için Sinoplularla uyum içerisinde bir yürütmenin önceliği olduğunu kaydetti. İfadelerinde Gerze'ye de değinen Mehmet Taşdemir, turizm yönünün ön plana çıkarılmasını bunun yanında öncelikli olarak temel sorunlarının da en kısa zamanda çözüme ulaştırılması gerektiğini sözlerine ekledi.

İstisnasız her hafta sonu Sinop ve ilçelerinde olacağım

Ankara ağırlıklı olmak yerine vaktinin büyük bir kısmını Sinop'ta geçireceğini dile getiren Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Taştekin,; "İstisnasız her hafta sonu Sinop ve ilçelerinde olacağım. Bizim başka şansımız yok, tüm mesaimizi Sinop'a harcayarak,  bu şehri hak ettiği noktaya getirmek zorundayız. Amacımız bu diyarı terk ettiğimizde ardımızdan hoş bir seda bırakmak. Aday olan her kardeşimin en asli amacı hizmettir ve hangisi seçilirse seçilsin kazanan Sinop olacaktır." dedi.

 

 

AdminAdmin