Siyaset
Giriş Tarihi : 10-07-2017 13:42   Güncelleme : 10-07-2017 14:00

MHP Gerze İlçe Başkanı Devlet Bahçeli'yle Görüştü

MHP Gerze İlçe Başkanı Ercan Aydilek ve Sinop il ve ilçe temsilcileri, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Atatürk’ün ve Alparslan Türkeş’in mezarlarına da ziyaretlerde bulundular

MHP Gerze İlçe Başkanı Devlet Bahçeli'yle Görüştü

MHP Gerze İlçe Başkanı Ercan Aydilek ve Sinop il ve ilçe temsilcileri, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Atatürk’ün ve Alparslan Türkeş’in mezarlarına da ziyaretlerde bulundular.

 

Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli tarafından genel merkez toplantı salonunda kabul edilen Sinop ekibi, il genelindeki çalışmalar hakkında Genel Başkan Bahçeli'ye bilgi verdi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında Genel Başkan Bahçeli, uzun süre Sinop teşkilatlarıyla sohbet etti. Ziyaret sonunda MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, Bahçeli'ye, üzerinde Bahçeli'nin fotoğrafının bulunduğu Sinop'a özgü gemi maketi hediye etti.

 

Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin'i de makamında ziyaret eden MHP teşkilatı, Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan'la da makamında görüştü. Ziyaretlerin oldukça samimi bir atmosferde geçtiğini belirten Çakır, genel merkezde önemli görüşmeler yaptıklarını dile getirdi.

 

Ankara ziyaretine, Gerze İlçe Başkanı Ercan Aydilek ve Sinop İl Başkanı Ali Çakır ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Sinop Merkez İlçe Başkanı Hasan Demir, Ayancık İlçe Başkanı Hikmet Çınar, Boyabat İlçe Başkanı M.Fevzı Erdoğan, Durağan İlçe Başkanı Osman Yıldırım, Erfelek İlçe Başkanı Nahit Koca, Saraydüzü İlçe Başkanı Ferdi Canoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Cemile Tekin, Sinoplu Ülkücüler Platformu Başkanı Yılmaz Uygun ile Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Erkan TaşErkan Taş