Siyaset
Giriş Tarihi : 06-05-2017 20:40   Güncelleme : 08-05-2017 14:39

MHP Gerze İlçe Teşkilatı'nın Yeni Başkanı Belli Oldu

İşte MHP'nin yeni Gerze İlçe Başkanı

MHP Gerze İlçe Teşkilatı'nın Yeni Başkanı Belli Oldu

MHP Gerze İlçe Başkanlığı’na ilçemizde daha önce polislik yapan Ercan Aydilek getirildi. Aydilek’e görev takdimini MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır yaptı.

 

MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan ilçe yönetiminin yerine yeni yönetim atandı. Aydilek, MHP İlçe Başkanı olarak görevlendirilirken, Rıfat Eren, Kemal Yılmaz, Ömer Dalyan, Kenan Yılmaz, Rüstem Doruk, Haydar Çakır, Osman Çakır, Hüseyin Yiğit, Arif Murat Çakır, Ali Çakır, Hasan Çakır, Üzeyir Gökmen, Turgut Sarkandı, Zehra Sarkandı, Mehmet Yalım, Mustafa Türk ve Hüseyin Sarıkaya yönetim kurulu üyeleri olarak belirlendi.

 

Yeni başkan konuştu

Konuyla ilgili gazetemiz mikrofonlarına konuşan Aydilek, Sinop İl Teşkilatı’yla birlikte Gerze’de MHP’yi güçlendirmek için hep birlikte en iyi şekilde çalışacaklarını söyledi. Ülkesini seven insanlar olarak bu yola baş koyduklarını belirten Aydilek, “Allah yolumuzu, bahtımızı açık etsin. Bizleri utandırmasın” şeklinde konuştu.

 

Sinop’un makus talihi değişecek

İl Başkanı Çakır ise, Ankara’nın ve Sinop’taki bürokratların desteğiyle Sinop’un ufkunu açmak istediklerini belirtirken, ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını ve önümüzde seçimde Sinop’tan bir milletvekili çıkarmak istediklerini belirtti. Sinop’un makus tarihini değiştireceklerini ve bundan sonra Sinop’u vatanını seven duyarlı insanların yöneteceğini ifade etti.

 

Aydilek’in eski bir polis memuru olmasından bahseden Çakır, “Ercan Bey emekli bir devlet memuru. Dolayısıyla devletin işleyişini bildiği için, bu konuda bir sıkıntı çekmeyeceğiz. İnşallah Ercan Bey Gerze içni bir şans olacak. Yeni atama vatanımıza, milletimize ve Gerze’ye hayırlı olsun” dedi.

 

Ercan Aydilek kimdir?

1970 yılında Samsun’un Terme ilçesinde doğan Aydilek, 1992 yılında polis memuru olarak göreve başladı. 24 yıl süresince kamu hizmetinde bulunan Aydilek, 2016 yılının Ekim ayında polislik görevinden emekliye ayrıldı. Son görev yeri olan Gerze’de uzun yıllar halka hizmet eden Aydilek, memuriyet hayatının sona ermesinin ardından MHP Gerze İlçe Teşkilatı’na kaydoldu. Kısa süre içerisinde teşkilattaki başarılı çalışmalarıyla öne çıkmayı başaran Aydilek, MHP Genel Merkezi tarafından bugün itibariyle yeni ilçe başkanı olarak atanarak görevine başladı.


Kaan Töngelci / Gerze'nin Sesi
Erkan TaşErkan Taş