Siyaset
Giriş Tarihi : 18-01-2015 14:45   Güncelleme : 18-01-2015 14:42

MHP'de Çelebi ve Ekibi Göreve Hazır

MHP Gerze İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurul Kongresi Yoğun İlgi Gördü

MHP'de Çelebi ve Ekibi Göreve Hazır
 MHP Gerze İlçe Teşkilatı Bodrum Cafe’de yoğun bir katılımla gerçekleştirilen Genel Kurul Kongresine MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, İlçe Teşkilat Başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Divan Kurulu belirlendi. Divan kurulu sonrası konuşmalar yapıldı. Kongreye tek liste ile gidildi.


Mustafa Çelebi listesini Divan Kuruluna sunmasının ardından yapmış olduğu konuşmada : ’’ Ülkücü hareketin iktidar yolculuğundaki heyecanını yaşıyorum, aynı duyguları sizlerle paylaşmaktan son derece mutlu ve gururluyum. Bizlerin bu millete hizmet borcu, milletimizin ise MHP’ye ihtiyacı vardır. Bayrağımızın gönderden indirilmesi ve teröriste gösterilen müsamaha şehitlerimizi incitmiştir. Milletimizin ve devletimizin yegâne ümidi olan ülkücü kadrolar ve milliyetçi hareketin iktidarı kaçınılmazdır. Aziz ülküdaşlarım iktidar yolu çalışmaktan geçer. İktidar yolu birlikten, beraberlikten ve kardeşlikten geçer. Bugün bu salonda çalışmaya yeminli, kardeşliğe inanmış kadrolar var. Cesaretimizi sınayanların bizlere coğrafya belirleyenlerin korkak ve ödleklerin foyasını Tunceli’de ortaya çıkarmış, Liderimiz Sivas’ın ötesi safsatalarına da son vermiştir. Bu asil duruş ve memleket sevgisi liderimizin şahsında hepimizde mevcuttur, kongrenin ilçemize ve memleketimize hayırlar getirmesini Cenab ı Allah’tan diliyorum.’’ Diyerek konuşmasını tamamladı.

MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır ise konuşmasında: ’’ Gerze kabuğunu kırmıştır. Bu halk artık MHP’den üstlendiği misyonun gereklerini yerine getirmeyi beklemektedir, genel seçimlerde Gerze’nin genç dinamik kadrosuyla başarılı olacağını inanıyorum.’’ Dedi.

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek ise yapmış olduğu konuşmada :’’ Türkiye Cumhuriyetinin zor bir süreçten geçtiğini önümüzde önemli bir seçim olduğunu kaydetti. Artan bölücülüğün zirve yapmış durumda olduğunu bu gelişmenin de her bir Türk vatandaşını endişeye sevk ettiğini belirtti. Ülkemizin belli noktalarında devletin gücünün kısmen olmadığını ifade eden Şimşek, gündemi çokça meşgul eden yargı paketlerinin millet için bir şey içermediğini bu paketin sadece 77 milyonu makul şüpheli durumuna getirdiğini ‘sulh ceza mahkemeleri orada bekliyor diyerek’ iktidarın bir korku imparatorluğu kurduğunu kaydetti. Ülkenin ne içeride ne dışarıda temsil edilebildiğini, ekonomide ise düzlüğe çıkmak yerine çalışanın, emeklinin durumunun daha da kötüye gittiğini, alt gelir grubu ile üst gelir grubu arasındaki makasın her geçen gün daha da açıldığını ifade etti.

İşsizliğin resmi TÜİK verilerine göre % 10,4, resmi olmayan sonuçlara göre de %14lerin üzerinde olduğunu ifade etti. Şimşek önümüzde önemli bir seçim olduğunu konjonktür ün MHP’yi gösterdiğini, bağımsız bir anket şirketinin verilerine göre seçmenin yeni bir adres aradığını, CHP’nin vatandaşa güven telkin edemediğini, seçmenin yönünü yeni adresinin MHP olduğunu ‘’ ifade etti

Tek liste halinde seçimlere girip MHP Gerze İlçe Başkanı olan Mustafa Çelebi ‘nin yönetiminde şu isimler yer alıyor. Cemal Yıldız, Hüseyin İmamoğlu, Ömer Dalyan, Hüseyin Sarıkaya, Mehmet Dereli, Alaattin Turan, Engin Diri, Şenol Demir, Hüseyin Çavdar, Hüsnü Çakır, Engin Çakır, Dorukan Arat, Rıfat Eren, Dursun Ali Metin

hakan akbaşhakan akbaş