Siyaset
Giriş Tarihi : 16-09-2015 19:26   Güncelleme : 16-09-2015 19:16

MHP'li Aday Adayından Gönül Seferberliği

MHP Milletvekili Aday Adayı Adem Çilek 'Gün, Gönül Seferberliği Günüdür'dedi

MHP'li Aday Adayından Gönül Seferberliği
 MHP Sinop Milletvekili aday adayı Adem Çilek Gerze Teşkilatına ziyarette bulundu, partililerle bir araya geldi ve açıklamalar yaptı.

Çilek yapmış olduğu açıklamada: ''Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu şu günlerde sorumluluk bilinci doğrultusunda hareket ederek MHP Sinop  Milletvekili Aday Adayı oldum. Bizler vatan sevdalısıyız,  milletimizin huzurunu, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü her şeyin üstünde tutuyoruz.

 Son günlerde çok acıdır ki terör örgütü karşısında gencecik yürekler şehit düştü, yüreklerimiz yangın yerine döndü. Ülke olarak millet olarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. MHP olarak insanları şucu bucu demeden, ötekileştirmeden kucaklamayı hedefliyoruz. Gün gönül seferberliliğidir, gün bunalan gerginleşen milletimizi deşarj etme zamanıdır, tıkanan sürecin önünü açma zamanıdır.



Bu seçim siyasal bir seçimden ziyade vatan , millet meselesidir.  Sinop için projelerimiz var hepsini inşallah iktidar olduğumuzda hayata geçireceğiz. Zamanımız kısıtlı ama 7/24 saat köy köy , ilçe ilçe gezerek kendimizi, davamızı, ülkenin gidişatını vatandaşımıza anlatacağız.

Açılım sürecinde MHP olarak ifade etmiştik, terörle müzakere olmaz, mücadele olur diye. Tekrar söylüyorum 1 Kasım seçimleri  siyasal bir süreçten öte vatan millet meselesidir. Terör konusunda MHP nin tavrı kesin ve nettir. Terör belasının ancak MHP iktidarı ile çözüleceğini söyleyebilirim.

Bu konulara ilaveten eğitim sisteminin de çöktüğünü yönetici atamalarda adaletsiz davranıldığını ifade ederek, 1 Kasım'da MHP iktidarı ile liyakata dayalı daha sağlıklı bir eğitim sistemiyle yarınlarımıza sahip çıkacağız, eğitim her şeyin temelidir dedi. 

hakan akbaşhakan akbaş