Siyaset
Giriş Tarihi : 04-03-2019 22:20   Güncelleme : 05-03-2019 19:09

Miting Havasında Tanıtım Gecesi

Şensoy, "Gerze'nin Geleceği 42 Projeyle Hayat Bulacak"

Miting Havasında Tanıtım Gecesi

Ak Parti, “Memleket İşi Gönül İşi” sloganıyla başlattığı seçim çalışmalarını proje tanıtım toplantılarıyla sürdürüyor.

Kapalı Spor Salonunda yapılan proje tanıtım toplantısında konuşan Gerze Belediye Başkan Adayı Cevat Şensoy, göreve seçilmeleri halinde hazırlanan projelerle Gerze’nin adeta çağ atlayacağını söyledi.

İlk olarak mikrofona İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, davet edildi. Özdemir, Gerze’yi Ak Belediyecilik ile kavuşturmak için gün saydıklarını söyleyerek 31 Mart Yerel seçimlerini sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdi.

"Yatırımların Gerze'mize ulaşması için canla başla çalışacağız"
Özdemir’in konuşması sonrasında Ak Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, konuşmasını gerçekleştirdi. “Gerze’mizin hak ettiği konuma ulaşması için, gerçek manada hizmetle buluşması için değişimin şart olduğunu çok iyi biliyoruz” diyerek konuşmasına başlayan Giresun, “Değişim demek, yeni bir yol, yeni biz çözüm ve yeni bir adım demektir. Hamdolsun Gerze’mizde bugün bu değişimin rüzgârı esiyor. Gerze’nin problemlerini çok iyi bilen, her kesimden ve her görüşten insanımızın sevdiği, değer verdiği, saygı gösterdiği Cevat Şensoy hocamızla birlikte yola çıktık. Sayın Milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş ile birlikte; Cevat Şensoy hocamızın hayata geçireceği her projeye sonuna kadar destek olacağız. Hükümet yatırımlarımızın Gerzemize daha hızlı ve etkin bir şekilde ulaşması için var gücümüzle çalışacağız. Bu anlamda tüm Gerzeli hemşerilerimizden Cevat Şensoy hocamıza destek olmalarını istiyor, onunla birlikte bu yola çıkan meclis üyesi adaylarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

"Ben değil biz anlayışıyla göreve talibiz"  
Daha sonra Ak Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Cevat Şensoy, kürsüye gelerek konuşmasını yaptı. Gerze’yi Ak Belediyecilikle buluşturmak için ilçe teşkilatıyla birlikte var güçleriyle çalıştıklarını söyleyen Şensoy, “Çalınmadık kapı, sıkılmadık el, ulaşmadık bir tek kişi kalmayıncaya kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben değil biz anlayışıyla göreve talibiz. Gerze’yi daha yaşanabilir bir hala getirebilmek için, yatırımların önünü açabilmek için desteklerinizi bekliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel yönetimlerde nasıl bir çığır açtığını kimse inkar edemez. Aynı belediyecilik anlayışıyla Gerze’yi tanıştıracak, parti, görüş, ideoloji anlayışıyla değil her kesime hizmet etmek için kolları sıvayacağız. 42 Projeyle karşınızdayım. Önce Memleket önce hizmet diyerek yola çıkıyoruz. Projelerimizi hayata geçirerek Gerze’yi hak ettiği noktaya taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Gerze’ye yapılması planlanan 42 projenin ayrıntıları sinevizyon yardımıyla salonu dolduran vatandaşlara izletildi.

“Gerze, Sinop’un birinci büyük ilçesi olacak”
Son olarak Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, vatandaşlara hitap etti. “Yapılması planlanan 42 proje Gerze’yi adeta uçuşa geçirecek” diyen Maviş, Orman İşletme Müdürlüğü, Karadeniz Sahil Yolu, Yunus Emre İmam Hatip ve Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu, Gürleyik Deresi Islah Projesi, Doğalgaz çalışmaları, gibi birçok projenin tamamlandığını kat kat fazlasıyla yeni yatırımların yolda olduğunu söyledi. 10 yıldır yerel yönetimde olanlar, bir araya gelip toplanabileceğimiz düzgün bir salon yapamazken bizler Gerze’ye yatırımlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Hazırladığımız 42 projemizle Gerze bölgenin parlayan yıldızı olacak. Ak Parti Belediyecliği demek hizmet belediyeciliği demektir. Belediye Başkanlarımız milletin hizmetkarı oldu. Gerze’nin muhteşem bir güzelliği var. Coğrafi konum itibariyle Sinop’un en önemli ilçesi olan Gerze, Samsun ile Kastamonu’yu birbirine bağlayan bir ilçe. Her anlamda büyük öneme sahip olan Güzel Gerze, daha nice yatırımı hak ediyor. Belediye başkanı aynı zamanda gönül adamı demektir. Gün boyu Gerze sokaklarında yaptığımız ziyaretlerde Cevat Şensoy hocamızın gönül adamı olduğunu gördüm. Hangi kapıdan içeri girsek ‘hocam Gerze’ye yakışır’ cevabını aldık. Emin adımlarla 31 Mart seçimlerine gidiyoruz. 1 Nisan sabahında Gerze, yepyeni bir güne uyanacak” ifadelerini kullandı.

Maviş, konuşmasını 42 projenin detaylarını vatandaşlara anlatarak ve bu projelerin hayata geçmesi için adaylara destek isteyerek sonlandırdı.

Proje tanıtım gecesi tüm adayların sahnede birlikte fotoğraf vermesiyle sona erdi.

 

Gerze için hazırlanan 42 proje şöyle:
Modern Pazar Yeri ve Otopark Projesi
Dalgakıran projesi
Modern Otobüs Terminali Projesi
İtfaiye İstasyonu
Kültür Merkezi Projesi
Stad ve Gençlik Merkezi
Sanayi Sitesi Projesi
Mesire Alanı Projesi
Yeni Stat ve Gençlik Merkezi
Sağlıklı Yaşam Köyü Projesi
Nostalji Açık Hava Sineması
Giysi Kumbarası
Mobil Aş Evi
Modern Mezbaa ve soğuk hava deposu
Mobil Tahsilat Servisi
Engelli Taşıma Aracı
Saygılı ve Engelsiz Şehir Projesi
Karavan Çadır Kamp Alanı
Turizm Danışma Ofisi
Deniz Yüzeyi Temizleme Aracı
Gerze Hacı Kadı Tavuğu-Horozu’nun tanıtım projesi
Sokak Hayvanları İçin Modern Barınak ve Bakım Merkezi
Zeytin, ceviz ve ıhlamur ağaçlarıyla Gerze’yi ağaçlandırma projesi
Zeytinlik Parkı (Bu parkta el emeği ürünler satılacak)
Sera Projesi
Sinop Caddesi Projesi
Güneş panelli sokak aydınlatmaları
Aqua Su Parkı
Belediye Kreş ve Şehrime Hoş geldin
Bilgi Evi Projesi
Akıllı Taksi Durakları
Balıkçı Destek Projesi
Yeşil Caddeler Projesi
Yağmur Suyu Toplama Projesi
Tek Tuşla Acil Yardım Sistemi
Beyaz Masa Mobil Araç
Etkinlik Alanı Projesi
Akıllı Sahne
Tek Tuşla Gerze Mobil Uygulama
365 Gün Gerze Canlı İzle
Gerze E-Ticaret
Gerze Fuar Tanıtım

 

hakan akbaşhakan akbaş