Siyaset
Giriş Tarihi : 09-07-2018 15:31   Güncelleme : 09-07-2018 15:50

Nazım Maviş Yemin Etti

24 Haziran seçimlerinde Ak Parti Sinop Milletvekili olarak seçilen ve yeniden meclise giren Nazım Maviş, TBMM'de yemin etti

Nazım Maviş Yemin Etti

27. dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Parlamentosu, milletvekili yeminlerinin edilmesi için toplandı. 27. dönem Sinop Milletvekili olan Dr. Nazım Maviş, genel kurul kürsüsünde yemin metinini okuduktan sonra resmi olarak göreve başlamış oldu.

TBMM TV'den canlı yayınlanan yemin törenini vatandaşlar ekranları başından takip etti.

Her ilin Milletvekili sıra ile çağırılarak genel kurul kürsüsünde yeminini etti. Nazım Maviş 'de sıranın kendisine gelmesi ile kürsüye çıkarak yeminini etti.

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş yemin etmesinin ardından yaptığı açıklamada;

 “Biz Sinoplu hemşerilerimize, siyaseti hiçbir zaman zenginleşme, zenginleştirme, güç elde etme, statü kazanma aracı olarak görmeyeceğimizin sözünü vermiştik. Milletten aldığımız iktidar gücü ve yetkisiyle hiçbir zaman tekebbüre kalkışmayacağımızın, vatandaşa sırt dönmeyeceğimizin, milletimizin emanet ve vekaletini milletimizin istediği gibi kullanacağımızın sözünü vermiştik. Bugün TBMM’deki merasimle çalışmalarımızın yeniden startını verdik. 26. Dönemde olduğu gibi 27. Dönemde de Sinop’un, Sinoplunun ve Milletimizin hizmetinde olmaya, Milletimizin duasını kazanmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Seda ŞengülSeda Şengül