Siyaset
Giriş Tarihi : 05-06-2015 18:29   Güncelleme : 07-06-2015 10:48

Nazım Maviş’ten Mektup Var

AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş seçim çalışmalarının bitmesine saatler kala hemşerilerine mektup gönderdi.

Nazım Maviş’ten Mektup Var
 AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş seçim çalışmalarının bitmesine saatler kala hemşerilerine mektup gönderdi. 

“Değerli Hemşerim. Siyasete dair sözümü, mesajımı, hedeflerimi ve memleketime dair hayallerimi, projelerimi, planlarımı size ulaştırmaya çalıştım. Seçime günler, saatler kaldı. İnşallah ‘Bu seçimde Nazım Maviş’e oy vereceğim’ demenizi sağlayacak kadar kendimi size anlatmışımdır.” diye başlayan mektubun ilk satırlarında Nazım Maviş mektubu neden yazdığını şöyle açıklıyor: “Bu mektubu hem size teşekkür etmek hem de sözlerimi özet olarak bir arada okuyabilmeniz için yazdım. Aday olduğum günden itibaren bana kucak açtınız, çarşıda-pazarda, köyde, yolda karşılaştığımızda bakışlarınız ve sözlerinizle bana güç verdiniz, dua ettiniz. Yaptığım konuşmaları başkalarına da anlatarak sözümün daha çok insana ulaşmasını sağladınız. Size ne kadar teşekkür etsem azdır. Sağ olun, var olun.”

ANKETLER NE DİYOR?
AK Parti Nazım Maviş hemşerilerine gönderdiği mektupta bazı anket sonuçlarına da değinerek “Yapılan anket ve araştırmalar, hemşerilerimizin dile getirdiği ‘AK Parti Sinop’u 2-0 Almalı, Nazım Meclise Girmeli’ temennisinin gerçekleşmekte olduğunu gösteriyor” bilgisini veriyor. Maviş bu konuda son sözü seçmene bırakarak şöyle diyor: “Elbette son karar sizin, takdir de Rabbimin.” 

SEÇİLİRSE ÖNCELİKLERİ NELER OLACAK?
Nazım Maviş, Sinop milletvekili olarak TBMM’de bulunursa neler yapacağını da mektubunda özetle anlatıyor. İşte o satırlar: “TBMM’de her zaman hakkınızı koruyacağım. Sinop’un gelişmesi ve marka bir şehir olması için çalışacağım. AK Parti iktidarının imkânlarını Sinop’a ve ilçelerine getirme gayretinde olacağım.”

Sağlık, eğitim, spor yatırımlarının ve tesislerinin artması için çalışacağım. Annelerin, kadınların, emeklilerin, yaşlıların, engellilerin sağlıklı yaşamaları için her türlü desteğin peşinde olacağım.”

“Sinop ve ilçelerinde ihtiyaç olan yeni okulların açılması ve eğitim kalitesinin arttırılması için her türlü çalışmayı yapacağım.” 

“Tarımla uğraşan köylülerimizin sorunlarını biliyorum. Çiftçilik konusundaki yasadan kaynaklanan durumlarını iyileştirmek, TBMM’deki ilk girişimlerimden birisi olacak.” 

“Organize Sanayi Bölgesi gibi işsizlere iş kapısı olacak tüm projelerin hamisi olacağım. Gençlerin çalışabileceği yeni iş alanlarının kurulmasını sağlayacağım.”

“Sinop’un ve ilçelerinin var olan ürünlerinin markalaşarak daha çok kazandırması için üretici, sanayici, çiftçiler ile esnaf ve meslek kuruluşlarıyla projeler gerçekleştireceğim.”

“Ulaşım ve yol meselesinde aldığımız mesafeyi daha ileriye taşımak için çalışacağım, hiçbir köyümüzün yol meselesi kalmayacak.”

HER ZAMAN ULAŞILIR OLACAĞIM
AK Parti Sinop Adayı Nazım Maviş, Recep Tayyip Erdoğan gibi insanların kendisine ulaşabilmesini önemsiyor. Bu konuda mektupta yer alan ifade ise şöyle: “Her zaman ulaşılabilir olacağım. Siz bana ulaşamadığınızda ben size ulaşacağım. Her zaman mütevazı; her zaman sizin evladınız, arkadaşınız, dostunuz, kardeşiniz olacağım.”

Maviş’in mektubu şöyle bitiyor: “Değerli hemşerim. Bana hemşeriliğin, dostluğun, kardeşliğin güzelliğini yaşattınız. Sizin de ömrünüz güzel, bahtınız açık, sofranız her daim bereketli olsun. ‘Bu seçimde oyun Nazım Maviş’e’ dediğiniz için gönül dolusu teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olun.” 
hakan akbaşhakan akbaş