Siyaset
Giriş Tarihi : 03-11-2015 12:06   Güncelleme : 03-11-2015 11:53

Nazım Maviş'ten Teşekkür Mesajı

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş yayınlamış olduğu mesajında partililere ve Sinoplulara teşekkür ederek "Her zaman sizinleyim, her zaman hizmetinizdeyim" dedi

Nazım Maviş'ten Teşekkür Mesajı

Yapılan 1 Kasım seçimlerinde Sinop'ta oylarını arttıran Ak Parti'nin 1. Sıra milletvekili adayı olarak meclise giren Nazım Maviş sosyal medya hesabında bir teşekkür mesajı yayınladı. Maviş mesajında şu ifadelere yer verdi;" Oylarımızı 61 binden 72 bine, yüzde 47’den 56’ya çıkararak Sinop’a ve AK Partiye yaşattıkları büyük sevinç için Sinoplu hemşerilerimin hepsine gönülden teşekkür ederim. Seçime AK Parti adayı olarak girdim, seçildikten sonra tüm Sinopluların milletvekili oldum. Her Sinoplu’nun kalbinde olmak benim için en büyük mutluluk olacaktır.

Bu büyük başarının ortaya çıkmasında emeği olan, başta AK Parti Sinop İl Başkanımız Ali Çöpçü Bey olmak üzere; Ayancık, Boyabat, Dikmen, Durağan, Erfelek, Gerze, Saraydüzü, Türkeli ve Merkez ilçe başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, Belediye ve İl Genel meclis üyelerimize, il ve ilçe gençlik kollarımıza, il-ilçe kadın kollarımıza, mahalle-köy temsilcilerimize, sandık sorumlularımıza, üyelerimize, gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Ayrıca, AK Belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyerek bu başarıda büyük katkıları olan Boyabat Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı’ya, Ayancık Belediye Başkanımız Ayhan Ergün’e, Durağan Belediye Başkanımız Ahmet Kılıçarslan ve Saraydüzü Belediye Başkanımız Hasan Peker’e de teşekkür ediyorum.

Gerek 7 Haziran, gerekse 1 Kasım seçimlerinde birlikte mücadele ettiğimiz, bu büyük başarıda il başkanı, 25. Dönem Milletvekili olarak büyük emeği olan, dostum, değerli yol arkadaşım dava adamı Cengiz Tokmak bey’e de teşekkür ediyorum.

Sonuçların belli olmasından itibaren telefon, mesaj, mail ve sosyal medya üzerinden tebrik ve dualarını ileten her bir arkadaşıma, dostuma, hemşerime, genç kardeşlerime ve büyüklerime ayrıca teşekkür ediyorum.

Elbette gençlerimize, çiftçilerimize, annelerimize, kadınlarımıza, muhtarlarımıza, esnafımıza, iş adamlarımıza, emeklilerimize, işçilerimize de teşekkür ediyorum. Başarımızda onların payı var. Onlar bize inandılar, sözümüze değer verdiler.

En büyük arzum, teşkilat mensuplarımızın ve hemşerilerimin dualarının sürekli yanımda olmasıdır. Rabbim ülkemize ve Sinop’umuza güzel günler nasip etsin. Şimdi, ilk günkü aşkla iş zamanı. Her zaman sizinleyim, her zaman hizmetinizdeyim.”

Seda ŞengülSeda Şengül