Siyaset
Giriş Tarihi : 26-07-2012 18:13   Güncelleme : 26-07-2012 18:13

Pasaport Almakta Yaşanan Sıkıntılar Giderildi

Gerze İlçe Emniyet Müdürlüğü Kısa Bir Süre Önce Yaşanan Pasaport sıkıntısının Aşıldığıyla İlgili Olarak Kamuoyunu Bilgilendirdi.

Pasaport Almakta Yaşanan Sıkıntılar Giderildi
Pasaport almakta yaşanan sıkıntının aşıldığıyla ilgili olarak Gerze İlçe Emniyet Müdürlüğü Yayınlamış olduğu bildirgede "Darphane tarafından yapılan pasaport sevkiyatı ihtiyacı karşılayacak seviyeye ulaşmış, Pasaport Tanzim Sistemindeki uyum çalışmasında başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Bu zamana kadar sistemde bekleyen pasaportların en kısa sürede tanzim edilebilmesi için 24 saat kesintisiz pasaport tanzimine başlanmıştır.

Hac müracaatı yapmış vatandaşlarımızın bu zamana kadar bekletilmekte olan pasaportları tanzim edilmiş ve postalanma aşamasındadır. 2012 Haziran ayı içerisinde müracaatta bulunanların 29 Temmuz 2012 tarihine kadar, 2012 Temmuz ayı içerisinde müracaatta bulunanların ise 05 Ağustos 2012 tarihine kadar pasaportlarının müracaat sırasına göre tanzim edilmesi planlanmaktadır.

Bununla birlikte durumu acil olanlar için talep formu doldurulmadan daha önce olduğu gibi T.C. kimlik numaralarının 5 Ağustos 2012 tarihine kadar gönderilmesine devam edilecek olup bu tarihten sonra uygulamaya ihtiyaç kalmayacağından son verilecektir"denildi.
AdminAdmin