Siyaset
Giriş Tarihi : 14-04-2018 14:02   Güncelleme : 14-04-2018 14:57

Saadet Partililer Reçete Sundu

Saadet Partisi Gerze İlçe Teşkilatı Sabah kahvaltısında teşkilat üyeleriyle bir araya geldi

Saadet Partililer Reçete Sundu

Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu, Sinop İstanbul Milli Görüş Oluşumu (SİMGO) Yönetim Kurulu Üyesi ve başkan yardımcısı ve Saadet Partisi Aydın İl Başkan Yardımcısı Şerafettin Akyüz ve çok sayıda SİMGO üyesinin de hazır bulunduğu kahvaltı programına katılım gösteren partilileri selamlayan Saadet Partisi Gerze İlçe Başkanı Hamit Çakır bu gün ülkenin Milli Görüş felsefesine olan önemine değinerek bizler burada Adil Düzen bayrağını dalgalandırmak için görevimizin başındayız, diyerek katılım gösteren herkese teşekkürlerini iletti.

Üçüncüoğlu, Recete Sundu

Saadet Partisi İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu ise yapmış olduğu konuşmasında, Biz ülkemizin, insanımızın kurtuluşu için çalışıyoruz çünkü Milli Görüş, Huzur, sevgi, kardeşlik, Adalet demektir.

Bugün toplum milli görüşü, adil düzeni unuttu ve hastalıklı bir toplum haline dönüştü. Bugün biz yerine hep ben denmekte ve bu da bir virüs gibi insanlığı dumura uğratmaktadır.

İşte huzuru, mutluluğu unutan toplum bugün gelecek nesillerin kurtulabilmesi adına saadeti arıyor. Saadetin de tek adresi vardır o da Saadet Partisidir dedi.

Görüldüğü üzere bugün İslam beldeleri kan gölüne dönmüştür. Bizler bu gelişmelerden yaşananlardan dolayı çok muzdaribiz. İşte bundan dolayı biz hem kendi toplumumuza hem de İslam topluluğuna hamilik yapmak zorundayız.

Bundan dolayı insanlığın kurtuluşu için halkımıza şu formülü sunuyoruz, ve diyoruz ki ;

1- Yaşanabilir bir Türkiye
2- Yeniden Lider Türkiye
3- Yeni bir dünya

Saadet Partisi olarak bizler halkımızın refahı, milletimizin huzuru ve bekası için tekrar sokaklara çıktık ve tek tek, kapı kapı, sıkmadık el bırakmayarak bunları anlatıyoruz dedi.

Akyüz, Allahu Teala bizlere Eyüp el ensari, Seyit Bilal Hazretleri gibi İslam'a,hizmet etmeyi nasip etsin.

SİMGO Yönetim Kurulu Üyesi ve başkan yardımcısı Şerafettin Akyüz ise konuşmasında Milli Görüşün, Adil Düzenin lideri büyük devlet adamı rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın talimatı ile kurulan SİMGO'da hizmet etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasını şu şekilde sürdürdü.

Bugün SİMGO benzeri oluşumlar farklı illerimizde de kurulmakta ve bizlerde bu oluşumlar sayesinde memleketimizin, insanımızın refahı, huzuru, mutluluğu için çalışmalar yapmakta düşüncelerimizi aktarmaktayız. Allahu Teala bizlere bu dava uğruna Eyüp el ensari, Seyit Bilal Hazretleri gibi İslam'a,hizmet etmeyi nasip etsin.

İşte bizlerde tek bir kuruş karşılık beklemeden hem dünyamızı hem de ahiret hayatımızı kurtarmak amacıyla milletimizin huzuru, insanlarımızın mutluluğu için Adil Düzen, Milli Görüş felsefesini bu topluma anlatabilmek için kapı kapı dolaşmaktayız.

Ülkemizde Ahlak Erozyonu Var

Bugün ülkemizde iki önemli sorun göze çarpmaktadır. 15 yıldan bu yana ülkemiz, vatandaşlarımız ağır bir imtihandan geçmektedir. Ne yazık ki ülkemizde şuanda büyük bir ahlak erozyonu vardır. diğer sorun ise herkesin bildiği üzere ülkemiz ekonomik olarak ta çok ciddi borç batağının içindedir.

Merhum liderimiz geçmişte ağır sanayi kuruluşlarıyla büyük destanlar yazdı, ülkemizin bekası için nice fabrikalar açtı bugün geçmişte birlikte yürüdüğümüz ve hataya düşen yol arkadaşlarımız hocamızın bu memleketin bekası için açtığı fabrikaları satmanın peşine düşmüşlerdir.

Saadet Partisi olarak bizler başka partiler gibi sürekli feveran etmek yerine her ay ülkemiz menfaati için yapılması gerekenleri rapor, kitapçık haline dönüştürüyor ve hükümete sunuyoruz. Allah yönetimin başında olan idarecilerimize doğru yolu bulmayı nasip etsin diyerek bizim bugün hakkı üstün tutan bir zihniyete ihtiyacımız var. Cenabı Allah bizlere bu insanlığın kurtuluşu için bizlere güç kuvvet nasip etsin diyerek konuşmasını sonlandırdı.

hakan akbaşhakan akbaş