Siyaset
Giriş Tarihi : 18-02-2015 11:27   Güncelleme : 18-02-2015 11:29

Saadet Partisi Yoklama yaptı

Saadet Partisi 7 Haziran 2015'te Yapılacak Genel Seçimlerde Sinop'tan Milletvekili adayı olmak isteyen aday adayları için temayül yoklaması yaptı.

Saadet Partisi Yoklama yaptı
 Saadet Partisi 7 Haziran 2015'te Yapılacak Genel Seçimlerde Sinop'tan Milletvekili adayı olmak isteyen aday adayları için temayül yoklaması yaptı.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Nuri Başar başkanlığında yapılan yoklamada; 7 aday yarıştı. Cavit Üçüncüoğlu, Beşir Elmacı, İsmail Teziç, Ramazan Bulca, Selahattin Özgen, Şerafettin Akyüz ve Şevket Maviş'in yarıştığı yoklamada en yüksek oyu İsmail Teziç, Şerafettin Akyüz ve Cavit Üçüncüoğlu aldı. 

İktidara koşuyoruz
Aynı zamanda Erbakan Vakfı Sinop İl Temsilcisi olan İsmail Teziç, önümüzdeki seçimlerin önemine değindi. Teziç; “7 Haziran’da yapılacak Genel Seçimler ülkemiz ve dünyamız için son derece önemlidir. Çünkü ülkemizi ve İslam coğrafyasını bulunduğu buhrandan kurtaracak tek parti Saadet Partisi’dir. Erbakan Hocamız Eyüp Sultan Hazretlerinin huzurundan nasıl ki startı verdiyse bizde inşallah 8 Haziran günü Eyüp Sultan hazretlerinin huzurundan Hocamıza iktidarı hediye etmek için yola çıkacağız” dedi.

Tek reçete Milli Görüş
Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu'da açıklamasında Milli Görüş'ten başka çarenin olmadığını söyledi. Üçüncüoğlu; "Tek çare Hakkın rıza ve hoşnutluğu için Hak yolunda birlik olmak, tek bir safta toplanmak ve siyaset yaparak oy gücüyle iktidar olmaktır. Er geç adil olmayan iktidarlar yıkılır ve halka uygun olmayan çerçeveler dağılır. Zulümden kurtulmanın tek reçetesi, inanç ve kültürümüze uygun 'Milli Görüş’ün sıhhatli ekonomik modelinin uygulanması yani açıkçası Saadet Partisinin önümüz genel seçimlerde iktidar olmasıdır" diye konuştu.

AdminAdmin