Siyaset
Giriş Tarihi : 01-02-2018 16:57   Güncelleme : 01-02-2018 17:19

Şehir Stadı 2018 Yatırım Planına Alındı

İlçe Şehir Stadımız Yenileniyor

Şehir Stadı 2018 Yatırım Planına Alındı

Yıllardır yapılamayan sürekli yapımı ötelenen ilçemiz şehir stadı ile ilgili olarak Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ilçemiz şehir stadının 2018 yatırım programına alındığını müjdeledi.

MAVİŞ, GERZE İLÇE STADI YENİLENİYOR.

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Gerze ilçe stadının zemininin, soyunma odalarının ve tribününün Yenilenmesiyle sporcularımızın antrenman ve müsabakaları daha sağlıklı sürdürecekleri bir tesise sahip olacakları müjdesini verdi.

FUTBOLCULARIMIZ SAHA YERİNE RAKİP TAKIMLA MÜCADELE EDECEKLER

MAVİŞ, futbol açısından diğer ilçelere göre daha fazla takıma ve kulübe sahip olan Gerze ilçemizin modern bir tesis ihtiyacının yeni yatırım ile giderileceğini, yağışlı iklim şartlarından çok çabuk olumsuz etkilenen doğal çim özellikli eski statta antreman ve futbol karşılaşmalarda yaşanan birçok problemin yeni sentetik çim sahada yaşanmayacağından, futbolcularımızın olumsuz saha şartları yerine sadece top ile mücadele imkanına kavuşacaklarını ifade etti.

GERZE KENDİNE YAKIŞAN BİR STADA KAVUŞACAK

MAVİŞ, Yeni ilçe stadıyla 80’li yıllardan kalma soyunma odalarının yıkılıp daha modern 4’lü soyunma odalarının yapılacağını, eski tiribünlerin ortadan kaldırılarak 1000 kişilik yeni kapalı tiribünün yapılacağını ifade etti.

MODERN AYDINLATMAYA KAVUŞACAK

MAVİŞ, ilçe stadına aydınlatma sisteminin kurulmasıyla gece de antreman ve futbol karşılaşmalarına imkan sağlanacağından antreman ve futbol müsabakalarına daha fazla imkan sağlanacağını ifade etti

GERZE İÇİN DEĞER

MAVİŞ, 0-39 yaş aralığında 51 milyon gencin yaşadığı ve eğitim öğretim çağında 7 milyon öğrenci potansiyeline sahip olan ülkemizde yeni spor tesisleriyle daha sağlıklı nesillerin yetişmesine önem verdiklerini ifade ederek yeni ilçe stadının Gerzelilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

hakan akbaşhakan akbaş