Siyaset
Giriş Tarihi : 14-11-2018 10:22   Güncelleme : 14-11-2018 22:11

Şensoy “Bizim Farkımızı Herkes Görecek”

Şensoy, biz kazandığımızda bizim kapımızda, gönlümüzde sonuna kadar herkese açık olacak

Şensoy “Bizim Farkımızı Herkes Görecek”

Mart 2019 Yerel seçimleri öncesinde devam eden Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuruları ilçemizde de devam ediyor.

13.11.2018 tarihinde ilçemizde yıllarca öğretmenlik yapmış olan Cevat Şensoy aday adaylık başvurusunu yapmak için ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Kendisini karşılayan Ak Parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir ve diğer partililer artık Gerze’nin ak sevda ile bir an önce tanışması gerektiğini belirttiler.

İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir konuşmasında “Değerli ak sevdalılar yerel seçimler kapsamında aday adaylarımız başvuruları yapmaya devam ediyor. Bizlerde ilçe teşkilatı olarak müracaatta bulunan arkadaşlarımızın müracaatını alıyoruz. Bu süreçte teşkilatımıza çok değerli arkadaşlarımız müracaatta bulundular. Gerçekten işimiz çok zor çünkü müracaatta bulunanların hepsi birbirinden nitelikli adaylar.

Mart 2019 yerel seçimleri kapsamında Genel başkanlığımızın oluruyla il ve ilçe teşkilatımızın katkılarıyla en başarılı bir arkadaşımızı belirleyerek seçimlere katılacağız. Amacımız Gerze’de sadece kazanmak değil, düşüncemiz Gerze’yi hak ettiği hizmetlerle kavuşturmaktır. Ben bu seçimlerde başarıyı elde edeceğimize inanıyorum diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Aday adaylığı başvurusunu yapan Cevat Şensoy ise konuşmasına kendini tanıtarak başladı.

Şensoy, Yenikent çeçe doğumlu olduğunu, eğitim hayatına Gerze de ardından eğitim Enstitüsüne giderek öğretmen olarak tamamladığını, bir eğitim neferi olarak ülkemizin çok değişik yerlerinde görev aldığını, son olarak ’da 12 yıl ilçemiz Gazi Mustafa Kemal ilköğretim okulunda sınıf öğretmenliğini yaptığını belirtti.

2008 yılında Ak Parti Teşkilatına aday olduğunu ve 2009 yılında da belediye başkan aday adayı olarak müracaatını yaptığını, 2014 yılında ise yine çevresi ve arkadaşlarının talebi doğrultusunda aday adayı olduğunu belirtti

Şuan yine kendisine aday olması konusunda gelen istek ve talep dolayısıyla "Yine buradayız Gönültaşlarımızın Gerze’yi ancak seninle ak sevdayla buluşturabiliriz söylemiyle tekrar aday adaylığımızı yaptık. Bu sefer kesin gözüyle bakıyoruz, bu işin başka çaresi yok. Ak Parti İnşallah bizimle başarıyı elde etmiş olacak" dedi.

"Sizde görüyorsunuz Boyabat, Türkeli, Ayancık belediyelerini, bu belediyelerimizin başarılı çalışmaları, kazanımları önümüzde duruyor. O halde neden biz Gerze olarak iktidar partisinin nimetlerinden faydalanamıyoruz?

Herkes Gerze’ye geliyor, ama maalesef hala bir plajımız yok, vatandaş burada ne yazık ki  istediğini bulamıyor ve buradan gidiyor. Bu böyle olmaz buraya yatırım istiyorsak Gerze’yi ak sevdayla tanıştıracağız. Daha iyi bir hizmet, daha iyi bir Gerze istiyorsak, buranın Ak Partiye ihtiyacı var.

Diyorlar ki Belediye Başkanın kapısı açık. Buradan sizlere soruyorum lütfen söyler misiniz bugün hangi resmi dairenin kapısı kapalı? Bugün Kaymakamın dahi kapısı açık. Artık kapalı kapılar o eski komünist sistemlerde kaldı. Biz bu göreve gelirsek bu kapının kapanacağını kim söylüyor. Bunu buradan birkez daha açıklıyorum. Bizim kapımızda gönlümüzde herkese açık olacak. İnşallah biz bu sefer Gerze’yi ak sevda ile tanıştıracağız" dedi.   

hakan akbaşhakan akbaş