Siyaset
Giriş Tarihi : 27-11-2020 13:56   Güncelleme : 27-11-2020 14:01

Sinop'un geleceğini birlikte inşa edeceğiz

AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun; "Bugün yenilenme, tazelenme, büyüme yolundaki en önemli adımlarımızdan biri olan il kongremizi büyük bir heyecan ve coşkuyla gerçekleştirdik. Bundan sonra Sinop’un geleceğini birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Sinop'un geleceğini birlikte inşa edeceğiz

Geçtiğimiz pazar günü yapılan 7. olağan genel kurulda güven tazeleyerek tekrar il başkanlığı görevine getirilen AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, kendisine destek veren tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. 

AK PARTİ KONGRELERİ, BİZİM İÇİN YENİ BAŞLANGIÇLARIN VE ATILIMLARIN İLK ADIMIDIR
Giresun, "Gönlüyle, özüyle, sözüyle ve duruşuyla bu kongremize katılan her bir kardeşimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, varlıklarının bize her daim güç verdiğini bir kez daha belirtmek istiyorum. Bizim davamızda kongreler bayramdır, şölendir, hasret gidermek için buluştuğumuz günlerdir. Kardeşlik ve dostluk havasında geçen her kongremiz bizi daha çok güçlendirmektedir. Yaptığımız kongremizde de birlik ve beraberlikle gerçekleştirdik. Kadrolarımızın yenilendiği, yorulanların hizmet yarışını daha dinamik, daha istekli kardeşlerimize teslim ettiği AK Parti kongreleri, bizim için yeni başlangıçların ve atılımların ilk adımıdır.

SİNOPLU HEMŞERİLERİMİZE SAMİMİYETLE HİZMET ETMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Bayrağı teslim eden arkadaşlarımız; zorlu ve kutlu bir emaneti ehil ellere devretmenin huzurunu yaşarken, bayrağı teslim alan arkadaşlarımızsa verilen görevi layıkıyla yapmak için, gece gündüz demeden çalışacaklardır. Bu vesileyle, göreve atandığım günden bugüne kadar il yönetim kurulumuzda şahsıma yol arkadaşlığı yapan tüm kardeşlerime yürekten teşekkür ediyor, hizmet bayrağını devredenlere şükranlarımı iletiyorum. Aramıza katılan yeni kardeşlerimize hoş geldiniz diyor, görevlerinde üstün başarılar diliyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sadakatle bağlı kalarak, Sinoplu hemşerilerimize samimiyetle hizmet etmek ve partimizi hep bir adım ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Şehrimizin önündeki her engeli birlikte aşacağız, yoluna dikilen her taşı birlikte kenara kaldıracağız. Sinop’un geleceğini birlikte inşa edeceğiz. 
Bu davanın bizlere kazandırdığı kimliği asla unutmadan, incinsek de incitmeyeceğiz, kırılsak da kırmayacağız. Bu şehirde yaşayan her bir insanımızın iyiliğini isteyeceğiz. Taşıdığımız tüm makamların bizlere emanet olduğunu bilerek; görev ve sorumluluklarımızı asla unutmayacağız. 

SİNOP’U AYDINLIK YARINLARA TAŞIYACAĞIZ
Yükümüz ne kadar ağır, yolumuz ne kadar uzun ve çetin olursa olsun; bir oldukça, kardeş oldukça, aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. İnşallah kongremizle birlikte çok daha fazla kenetlenerek, çok daha fazla bütünleşerek AK Partimizi 2023 hedeflerine, Sinop’umuzu aydınlık yarınlara bugün burada bulunan inançlı kadrolarla birlikte taşıyacağız" dedi.

ŞEHRİMİZİN SADECE BUGÜNÜ DEĞİL GELECEK 50 YILINI HEP BİRLİKTE PLANLIYORUZ
Açıklamasında Sinop'ta yapılan yatırımlardan bahseden Giresun, "Ulaşımdan sağlığa, turizmden eğitime, teknolojiden sanayiye, tarımdan spora kadar pek çok alanda Sinop ve ilçelerimizi tarihi yatırımlarla buluşturduk ve buluşturmaya devam ediyoruz. Bugünse, Meydan projemizle, çevre yolu projemizle, cezaevi ve kale surları restorasyon çalışmalarımızla, TOKİ projemizle ve devam eden diğer tüm yatırımlarımızla birlikte; Şehrimizin sadece bugünü değil gelecek 50 yılını hep birlikte planlıyoruz. İnşallah bu büyük projeler tamamlandığında, Sinop’umuzun çehresi değişecek, turizm değeri kat ve kat artacak ve bölgesinin çekim merkezine dönüşecektir. Bu büyük hedefleri gerçekleştirmek de inşallah bu salonda bulunan AK Kadrolara nasip olacaktır. İnandığımız yolda taviz vermeden yürümek, bizim en büyük motivasyonumuzdur. Bizler biliyoruz ki AK Parti’nin en büyük gücü, liderinin arkasında dimdik duran inançlı kadrolarıdır. İnançla yapılan her iş, davamız için sağlam bir adım daha atmak demektir. Cumhurbaşkanımızın her fırsatta ifade ettiği gibi; inançla gönül arasında ince bir çizgi vardır. İşte bu sebeple, Sinop için mesai harcarken insanımızın gönlüne girmeyi de ihmal etmeden şehrimizin tamamında büyük bir gönül seferberliği başlattık" diye konuştu.

AdminAdmin