Siyaset
Giriş Tarihi : 20-02-2019 12:08   Güncelleme : 20-02-2019 12:25

Sinoplular aday listelerinde

İstanbul’da yaşayan Sinoplu hemşehrilerimiz aday listelerinde kendilerine yer buldular

Sinoplular aday listelerinde

Siyasi partilerin belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği ve il genel meclisi üyelikleri seçimlerine ait geçici aday listelerini il ve ilçe seçim kurullarına teslim etmesinin ardından Gerzeli hemşerilerimiz de büyük şehirlerdeki aday listelerinde kendilerine yer buldular.

Sultanbeyli Sinop Gerzeliler Derneği Başkanı Mustafa Civelek’in, Ak Parti Sultanbeyli Belediye Meclis Üyeliği Aday listesinde ismi yer alırken, aynı listede Sinoplu hemşerimiz Ahmet Savaş’ın da Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak aday listesinde ismi yer aldı. Savaş, bundan öncede belediye meclis üyesi olarak görev yapıyordu.

Yine 3. Kez CHP’den İstanbul Ataşehir Belediyesi Meclis Üyeliği Aday listesinde Sinoplu hemşerimiz Arif Kuşcu’nun ismi yer aldı. 3. Dönemine girmeye hazırlanan Kuşcu, aynı zamanda Ataşehir Belediyesi Encümen Üyesi.

Listelerde kendine yer bulan diğer bir Sinoplu hemşerimiz ise İlknur Ünlü. Sancaktepe Belediyesinde CHP’den 7. Sıra Belediye Meclis Üyesi olarak listede kendine yer bulan Ünlü, aynı zamanda Yüksek Mühendis.

Seda ŞengülSeda Şengül