Siyaset
Giriş Tarihi : 05-11-2017 14:54   Güncelleme : 17-11-2017 17:56

''Tahsin Bayrak'' Görevi Devraldı

Ak Parti 6. Olağan İlçe Kongresinde Gerze İlçe Başkanlığına Tahsin Bayrak seçildi

''Tahsin Bayrak'' Görevi Devraldı

Say düğün salonunda yapılan kongreye Tahsin Bayrak tek aday olarak katıldı. Kullanılan oyların tamamını alan Bayrak, İlçe başkanı oldu.

Sunuculuğunu TGRT Ana Haber spikeri Mehmet Aydın’ın yaptığı Kongreye AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Koordinatör Milletvekili Cumhur Ünal, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçarslan, Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker, İlçe Teşkilat Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, kongrede yaptığı konuşmada, zorunlu olarak seçilen 15 kişilik yönetim kurulunun içinde ya da dışındaki herkesin davalarının birer neferi olduğunu söyledi.

Partilerinin kongrelerinde birilerinin kongrelerinde olduğu gibi kulis, kavga iftira vb. ittifaklar yaşanmadığını aktaran Maviş, "Bizim kongrelerimiz istişarelerin, dava adamlığının kongreleridir. Bugün burada teşkilatımızın bütün kadrolarıyla biriz, beraberiz, hep birlikteyiz ve geleceğe hep birlikte kararlı şekilde yürüyeceğiz" dedi.

Partilerinin sadece AK Parti'ye gönül vermiş vatandaşların değil, "Bize bir kurtarıcı yok mu" diyen dünya mazlumlarının imdat bekleyen insanların partisi olduğunu anlatan Maviş, şöyle konuştu:  "Göreve yeni gelecek arkadaşlarıma hatırlatmak istiyorum. Sakın ola ki birbirlerinizin ayıplarını açmayın, birbirinizin ayıplarını örtün. Allah ki kullarının ayıplarını örtüyor. Bize ne oluyor da birbirimizin arasındaki meseleleri açıp afişe edip, deşifre edip sağda solda konuşuyoruz. Birbirlerimize karşı merhametli olalım. Bizler kardeşler topluluğuyuz. Sakın ola ki bir kardeşimizin kalbini incitmeyelim. Enerjimizi birbirimizle uğraşmakla harcamayalım."

İlçe Başkanı Tahsin Bayrak ise yaptığı konuşmada; ''Türk siyasi tarihine parlak bir istikrar örneği olarak imzasını atan Ak Parti, her defasında aldığı emaneti taşımanın hakkıyla milletinin huzuruna çıkan bir partidir. Büyük bir lidere sahibiz ve gücümüzü halktan alıyoruz. Bu davanın asıl sahibi, halkımızdır. Lideri de kurucu liderimiz cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Biz teşkilat mensuplarına düşen ise bu davaya sahip çıkmaktır. 6. Olağan kongremiz neticesinde yönetim kurulu üyelerimizle, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, meclis üyelerimizle, İl Başkanımız Sayın Ali Çöpcü’den, Milletvekilimiz Sayın Nazım Maviş’ten, parti büyüklerimizden ve elbette ki Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız güçle Gerze’de çalınmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız ve inşallah Gerze belediyemizi de aklandıracağız.

14 ağustos 2002 yılında yanan ak davamızın gerze meşalesini devralmış olmanın mutluluğu ve heyecanı ile teşkilatlarımızın doğal süreci olan yenilenme, tazelenme neticesinde  parti büyüklerimizce layık görüldüğümüz  görevimizi, emanetimizi ekibimizle birlikte  rabbim hakkıyla yerine getirmeyi nasip etsin inşallah. Çok kıymetli misafirlerimiz, değerli yol arkadaşlarımız, kutlu yürüyüşümüzün ilk günkü heyecanını bu gün bu salona taşıyan her bir misafirimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 6. Olağan Gerze İlçe Kongremizin Gerze'mize, partimize ve davamıza hayırlar getirmesini temenni ediyor, sizleri en kalbi duygularımla, saygıyla, sevgiyle muhabbetle selamlıyorum” dedi.

AK Parti Yönetim Kurulu Listesi

  1. Tahsin Bayrak ( İlçe Başkanı)
  2. Erol Öz
  3. Kasım Uyanıksoy
  4. Ali Aydın
  5. Ajnan Küçük
  6. Mustafa Usta
  7. Murat Üstün
  8. Ramazan Yılmaz
  9. Faik İnce
  10. Orkun Ersoy
  11. Nuray Erdem
  12. Nebahat Belovacıklı
  13. Yeşim Can
  14. Birsel Servi
  15. Şükriye Taşkın

YEDEK ÜYELER

  1. Fehmi Güler
  2. Yücel Altun
  3. Yaşar Çağlayan
  4. Kadir Çelebi
  5. Erman Engin
  6. Gülay Kemer
  7. Funda Dereli
  8. Derya Demircan

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Ak Parti Eski İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu ve Dikmen Eski Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek Delege Listesine İmzalarını Atarken

Milliyetçi Hareket Partisi Gerze İlçe Teşkilat Başkanı Ercan Aydilek Ak Parti İlçe Kongresine gelerek Tahsin Bayrak'ı kutladı.

Seda ŞengülSeda Şengül