Siyaset
Giriş Tarihi : 11-11-2018 09:21   Güncelleme : 12-11-2018 11:46

Taş, Zafere Olan İnancım Tamdır

AK Parti’den Gerze Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için müracaatını yaptı.

Taş, Zafere Olan İnancım Tamdır

AK Parti Gerze Belediye Başkan Aday Adayı Erkan Taş; “Gerze’mizi AK Belediyecilikle buluşturacağız” dedi.

İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir Aday Adaylığı başvurusu için gelen Erkan Taş’ı sıcak ve samimi bir şekilde karşılayarak kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

Özdemir yaşanan bu aday adaylık sürecin içerisinde Erkan kardeşimizde bulunuyor diyerek konuşmasında bir atasözünü hatırlattı; Okyanusu aştığınız kişiler bazen yağmur, su damlacıklarının üstenden dahi geçmez. Ama demek ki Erkan arkadaşımız sizinle yürümeyi kabul etmiş ki sizinle birlikte daha büyük hedeflere ulaşacaktır” Biz Erkan Taş’ın ilçemiz adına bişeyler yapabileceğine inandığımız yakinen tanıdığımız bir isimdir” dedi.

10 Kasım 2018 akşamı AK Parti İlçe Başkanlığına beraberinde eşi, ailesi, arkadaşları ve kalabalık bir toplulukla gelen Erkan Taş, “başvuru tarihimiz 10 Kasım’a rastlaması sebebiyle öncelikle Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyorum” diyerek konuşmasını şu şekilde sürdürdü.

Erkan Taş, partilileri selamlamasının ardından konuşmasını şu şekilde sürdürdü.

Kutlu yolculuğumuzun startını verdiğimiz bu günde burada olduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Partimizin çalışkan kibirden uzak Gerze sevdalısı, Gerze’miz için taşın altına elini koyan, Gerze Belediyesinin ak belediyecilikle buluşmasını isteyen diğer adaylarımız gibi bende aday adayı oldum

Bilindiği üzere daha önce Partimiz Adalet Ve Kalkınma Partisi ilçe başkanlığı ile tanıtım ve istişare toplantısı gerçekleştirdik. Bu toplantıda belirttiğim gibi yapılamaz denen projeleri hayata geçiren ülkemizin Sn Recep Tayip Erdoğan’ın izinde hizmet etmek, kimsesizlerin kimsesi, gençlerimizin erkan abisi olmak adına bu davaya talibim. Partimizin geçtiğimiz 16yılda ülkemize kattığı her şey taraflı tarafsız herkesin takdirini toplamaktadır. Bunun Gerze belediyesine yansıması adına her kesimin duasına, rızasına, güvenine ihtiyacımız var. Cenabı Allah çıktığımız bu yolda bizi mahcup eylemesin. Başvurusunu yapan ve yapacak arkadaşlarımızı da kutluyorum.

Genel merkezimiz bu süreçte anketler yapacak, istişareler de bulunacak ve partimizi en iyi şekilde temsil edecek ismi ortaya çıkaracaktır. Aday kim olursa olsun bu adayın yanında çalışmayı taahhüt ediyorum. Diyerek bu çalışmalarda emeği geçecek olan değerli ilçe başkanım Vahdettin Özdemir’e, İl Başkanımız Ali Çöpcü’ye ve Milletvekilimiz Nazım Maviş’e ve tüm emeği geçecek arkadaşlarıma teşekkür ediyorum”

Bizim zafere olan inancımız tamdır. Bizi Gerze Belediye Başkanı olarak görmek isteyen değerli dostlarımızı selamlıyor ve saygılarımı sunuyorum dedi.

hakan akbaşhakan akbaş