Siyaset
Giriş Tarihi : 03-05-2018 21:54   Güncelleme : 03-05-2018 22:21

Tokmak'a Çoşkulu Karşılama

Ak Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Cengiz Tokmak'ı Gerze'de tam kadro Ak Partililer ve muhtarlar karşıladı.

Tokmak'a Çoşkulu Karşılama

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak genel seçimler için yollara düştüğünü belirten Cengiz Tokmak, seçimlere katılan Milletvekili Aday Adayları olarak, biz  seçilelim veya seçilmeyelim yine kırılmadan küsmeden partimiz tarafından gösterilen arkadaşımızın koluna girip yola devam edeceğiz.

Aslen Gerze İlçesi Başsökü köyünden olduğunu belirten Tokmak Ak Parti Kuruluşunda kurucu yönetim kurulu olarak Ak Parti'de siyasete başladığını belirterek, biz o günden bu güne partimizin yanında yer aldık. Gerek il başkanlığımız, gerekse de kısa süreli Milletvekili olduğumuz süre zarfında milletimize, ilimize katma değer sağlamak için gece gündüz insanlarımızın hizmetinde bulunduk. Kısa süren milletvekili sürecimizden sonra da kırılmadan küsmeden aday gösterilen arkadaşımızla partimizin başarılı olabilmesi için çalıştık"dedi.

24 Haziran tarihinde yapılacak seçimler için iç ve dış düşmanların heveslerini kursaklarında bırakabilmek için bu davaya hizmet etmek hepimizin boynunun borcudur; diyerek herkesi bir olmaya davet etti.

Türkiye Cumhuriyeti olarak artık kendi Helikopterimizi, kendi silahımızı, roketimizi yapabiliyoruz fakat şer güçler bu başarımızdan rahatsız oldular. İşte bundan dolayı bizler reisimizin ülkemizin, milletimizin elini daha da güçlendirebilmek amacıyla Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacağız.

Cumhuriyet kurulduğundan Ak Parti dönemine kadar ülkemizde neredeyse her 16 ayda bir seçim yapılmaktaydı. Fakat şuanda Ak Parti hükümeti 2023 - 2053 - 2070 hedeflerini önüne koymaktadır. Bu göstergelerde var olan istikrarın en güzel somut örneğidir"dedi.

İnşallah önümüzdeki süreç ülkemiz, milletimiz açısından hayırlı olur. Biz Sinop olarak Milletvekili sayımızı 2 -0 yapacağımıza inancımız tamdır diyerek Ak Parti teşkilatlardan yetişen bir kardeşiniz olarak bu göreve talibim dedi.

hakan akbaşhakan akbaş