Siyaset
Giriş Tarihi : 04-11-2015 21:56   Güncelleme : 04-11-2015 21:38

Tokmak'tan Teşekkür Mesajı

Ak Parti 25. Dönem Milletvekili ve Sinop 2. Sıra Milletvekili adayı Cengiz Tokmak teşekkür mesajı yayınladı.

 Tokmak'tan Teşekkür Mesajı

Ak Parti 25. Dönem Milletvekili ve Sinop 2. Sıra Milletvekili adayı Cengiz Tokmak sosyal medya hesabında yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Değerli hemşehrilerim;

Yaklaşık 6 yıl kesintisiz devam eden Ak parti Sinop İl Başkanlığımdan sonra 7 Haziran 2015 tarihinde yapılan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerine Partimin adayı olarak katıldım ve çok değerli halkımızın teveccühleri ile Sinop Milletvekili olarak seçildim. 
7 haziran seçimleri sonrasında ülkemizde yaşanılan olumsuzluklar ve bu olumsuzluklar sonucu 1 kasım seçimlerinin kararının alınması kamuoyumuzun malumlarıdır.
Değerli seçmenlerimiz 1 kasımda nihai kararlarını vermişlerdir. Seçim sonuçlarına göre AK Partimiz tartışmaya mahal vermeyecek bir oranda tek başına iktidar olmuştur. Bu sonuç tüm seçmenlerimizin ‘ istikrar ‘ noktasında kararlılığının da bir göstergesidir.
Değerli hemşehrilerim;
1 kasım seçimlerine Sinop yerelinden baktığımızda da bizleri son derece mutlu eden bir sonuç yakalanmıştır. AK partimizin Türkiye ortalamasının bir hayli üzerinde olan Yüzde 56.5 lık bir sonuç ile Sinop Seçmenimiz de partimize olan güvenini bir kez daha ortaya koymuştur. Kaldı ki 7 haziran seçimlerinde yüzde 47,5 olan oy oranımız yüzde 56,5 oranına yükselmiştir.
Tüm AK Parti seçmeni gibi bizlerinde hedefi Sinop’umuzu bu seçimde iki AK Partili Vekil ile Ankara’da temsil etmek idi. Ancak bunun gerçekleşmemesi ne şahsımda ne de tek bir AK Partiye gönül vermiş hemşehrimizde gönül kırgınlığına yol açmamıştır. Çünkü bizim hizmet şiarımız “ halka hizmet, hakka hizmet “ şeklindedir. Alınan sonuçlar ve çok küçük bir fark ile ikinci vekilliğin kaçırılması AK Partimize olduğu kadar Şahsımıza duyulan güvenin de bir sonucudur. Bu Bakımdan mutlu ve huzurluyuz.
Tıpkı 7 haziran seçimleri öncesinde olduğu gibi ve hatta daha büyük bir şevkle çalışmalarımıza destek veren, Partimizden ve şahsımdan desteğini esirgemeyen başta Sinop Halkımıza, İl ve İlçe teşkilatlarımıza, Kadın ve Gençlik Kollarımıza , Mahalle teşkilatlarımıza, köy temsilcilerimize, Sandık Başkanlarımız ve müşahitlerimize, Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyelerimize, Mahalle ve köy muhtarlarımıza, 1 Kasım Seçimlerinde milletin iradesini arkasına alarak canla başla çalışan tüm teşkilatlarımıza, bu dava yolunda mücadele eden, gece gündüz ilk günkü aşk ile çalışan herkese çok teşekkür ediyorum. 
Bu vesile ile;
Milli irade 1 Kasımda verdiği kararla, AK Partimizin Çözümün, üretimin, güçlü ve yeni Türkiye’nin mimarı olduğunu göstermiş ve partimize tam yetki vermiştir. Siyasi tecrübesi ile İlimize birçok şey katacağından hiçbir şüphe duymadığım Sayın Nazım Maviş’i kalbi duygularımla kutluyor ve başarılar diliyorum. Ayrıca Sinop’umuzu TBMM Çatısı altında temsil etme yetkisini yeniden kazanan Sayın Barış Karadeniz’i de kutluyorum.
Tüm seçmenlerimize bir kez daha teşekkürlerimi sunarken, bundan sonraki işleyecek olan sürecin Ülkemize, Milletimize ve İlimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.. 
Saygılarımla"


AdminAdmin