Siyaset
Giriş Tarihi : 02-06-2018 00:20

Üçüncüoğlu, Farkındalık Oluşturmaya Devam Ediyor

Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu “Bizim Herkese Yetecek Sevgimiz Var” diyerek toplumun herkesi mine birlik beraberlik mesajı verdi.

Üçüncüoğlu,  Farkındalık Oluşturmaya Devam Ediyor

Birkaç gün önce CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’i motosiklet’ine alarak şehirde dolaşmasında ard niyet arayan bazı kişilere atfen ve bu yanlış anlaşılmanın önüne geçmek adına “Bizim Herkese Yetecek Sevgimiz Var” diyen Üçüncüoğlu, MHP Sinop Milletvekili Adayı Ali Çakır ile baş başa yapmış oldukları çay sohbeti ile farkındalık oluşturmaya devam ediyor.

Üçüncüoğlu partililerin birbirinin düşmanı değil, sadece birbirinin rakipleri olduğunun altını çizerek, MHP Milletvekili Adayı Ali Çakır bey ile yapmış oldukları çay sohbetinde ülke meselelerini kavga kültüründen uzak tamamen dostane bir şekilde görüştüklerini belirtti.

Saadet Partisi il başkanı Cavit Üçüncüoğlu kavga kültüründen beslenenlere inat AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi, İyi Parti olarak birlik beraberliğimizi daha da pekiştirmek adına fikirlerimiz ayrı olsa da biz hepimiz birlikte Türkiyeyiz dedi.

Üçüncüoğlu, Milli Görüşün bu ülkenin çimentosu olduğunun altını bir kez daha çizerek “Bizim herkese yetecek sevgimiz var” dedi.

Birçok kişi tarafından büyük beğeni ile okunan, bazı kesimler tarafından da olumsuz değerlendirilen haberi okumak için lüten alttaki resimin üstüne tıklayınız

hakan akbaşhakan akbaş