Siyaset
Giriş Tarihi : 21-02-2019 18:35   Güncelleme : 21-02-2019 21:41

Üreten, Göç Etmeyen Durağan İnşa Edeceğiz

CHP Durağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Eker Projelerini Açıkladı

Üreten, Göç Etmeyen Durağan İnşa Edeceğiz
CHP Durağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Eker Projelerini Açıkladı Durağan'da ilçesinde projelerini açıklayan CHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Eker, "Durağan'ı göç veren ilçe durumundan kurtaracağız" dedi.

Durağan'da ilçesi CHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Eker, Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir kıraathanede yapılan aday tanıtım toplantısında projelerini açıklayıp Durağan'a en iyi hizmeti kendilerinin vereceğini açıkladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunuşuyla açılan toplantı Durağan CHP İlçe Başkanı Emin Adıgüzel'in Belediye Başkan Adayı Mustafa Eker'in öz geçmişini okumasıyla devam etti. Daha sonra toplantıda bulunan belediye başkanları, adaylar ve CHP İl Başkanı İnan Savaş Yüksel, Eker'e desteklerini ifade eden konuşmalar yaptılar.
Toplantıda bulunan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz belediye başkan adayı Mustafa Eker'e destek verilip seçildiğinde Durağan'ın kötü kaderinin değişeceğini ifade ederek "Durağan halkı iktidar partisine yüksek oranda destek veriyor ancak hizmeti çok az oranda alıyor. Sizi yanıltmasınlar, iktidar yanlısı başkanlar hizmet verir diye. Sinop'ta merkez ve ilçeler dahil dört belediye başkanımız en iyi hizmeti veriyor. Hizmet halkın sorunlarını iyi tespit edip o yönde projeler üreterek olur. CHP'li belediyeler bu konuda vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaktadır." dedi.
Eker'in Durağan'a en iyi hizmeti vereceğini söyleyen Karadeniz, "Eker arkadaşımız partilimiz olmasının ötesinde Durağan'ı sevmesiyle, duruşuyla, çalışkanlığıyla kendisini seviyor ve destekliyoruz. Ben buradan Durağan'a hizmet eden Ak Partili siyasi yetkililere de çok teşekkür ediyorum. Durağan'a kim bir çivi çaktıysa Allah onlardan razı olsun. Biz onların yaptıklarını eleştirmek için değil, bir, iki, on fazlasını yapmak için yola çıktık. Biz iktidara, muhalefete oy veren tüm vatandaşlarımızı seviyoruz. Ama denediklerinizi gördük, bir kere de bizi deneyin. Mustafa Eker'i seçin, bize dua ve teşekkür edeceksiniz.
Genel siyasi konulara da değine Karadeniz "Biz kimseyi ötekileştirmiyoruz. Bu ülkede Misak-ı Milli sınırları içerisinde yaşayan; vatanına, milletine, dinine, örf ve adetlerine bağlı tüm vatandaşlarımızı ötekileştirmeden birleştirmeye çalışıyoruz. Sinop'un içinde CHP'li olup vatanına, bayrağımıza, ulusal değerlerimize bir kez ihanet eden bir tane adam bulamazsınız. Bütün arkadaşlarımız Durağan'ı bir adım öne geçirmek için hepsi buradalar. Geçmişte bizim çocukluğumuz yıllarında ülkemizde gazyağı, petrol kuyrukları vardı. Ama bir tarım ülkesinde vatandaşı ilk defa domates, soğan kuyruğuna sokan hükümet, on altı yıl sonunda ne kadar başarılı ya da başarısız sizlerin takdirine sunuyorum." diyen Karadeniz, Mustafa Eker'e başarı dileklerini sunup, konuşmasını bitirdi.
Son konuşmacı CHP Durağan Belediye Başkan adayı Mustafa Eker, projelerini açıklayıp Durağan'ı göç vermekten kurtaracağız dedi. Eker konuşmasında "Arkadaşlar, dikkatinizi çekiyor mu, Durağan'ın nüfusu artmıyor azalıyor, göç veriyor. Nerelere gidiyorlar, CHP'li belediyelerin olduğu il ve ilçelere. Neden oralarda iş buluyorlar, huzur buluyorlar. Ben de diyorum ki seçin CHP'li başkanı burada iş bulun burada huzurlu olun" ifadelerinde bulundu.
Proje tanıtım toplantısına Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, CHP Sinop Kadın Kolları Başkanı Nejla Topal, Sinop ili ve ilçeleri Belediye başkan adayları, ilçe başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldılar. CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve CHP Durağan Belediye Başkan adayı Mustafa Eker'in konuşmalarının tamamını yukarıdaki video görüntülerden izleyebilirsiniz.

hakan akbaşhakan akbaş