Siyaset
Giriş Tarihi : 21-06-2018 17:05   Güncelleme : 21-06-2018 17:12

Vatan Partisi'nden Gerze'nin Sesine Ziyaret

Vatan Partisi Sinop Milletvekili Adayı Sebahattin Canik, gazetemizi ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi

Vatan Partisi'nden Gerze'nin Sesine Ziyaret

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kaldı. Türkiye Pazar günü sandığa gidecek. Siyasiler il ve ilçe gezilerinde son ziyaretlerini yapıyor. Vatan partisi Sinop milletvekili adayı Sebahattin Canik, gazetemizi ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Milletvekili adayı Sebahattin Canik, seçim çalışmalarının çok yoğun geçtiğini, seçim gezileri sürecinde halkı gözlemlediğinde, halkı yozlaşmış zihniyet ve yobazlar arasında kalmış olarak gördüklerini söyledi.

"Bizi batıya bağlılık böldü"

Türkiye'nin sorunları üzerinde de değerlendirmelerde bulunan Canik, Türkiye'nin asıl ve en önemli sorununun batıya bağımlılık olduğunu söyledi.

Canik "İktidar olduğumuzda batı ile tüm ittifakları sonlandıracağız, bu yolla ilişkilerimizi normalleştireceğiz, eşit hale getireceğiz Türkiye'yi bölünme tehlikesinden çıkaracağız, kimsesizlerin kimsesi olan cumhuriyeti yeniden kurmak için Suriye, Irak, İran, Azerbaycan, Rusya, Çin, Hindistan ve Lübnan ile Batı Asya ittifakı oluşturacağız" dedi.

"500 milyon dolarlık anlaşma yaptık"

Vatan partisi olarak Türkiye ekonomisini kalkındırmak adına yaptıkları ve yapacaklarını da anlatan Sebahattin Canik, parti olarak Çin ile 500 milyon dolarlık ticari anlaşma yaptıklarını söyleyerek, "Bir Yol Bir Kuşak" projesinde en etkin ülke olarak görev alacaklarını söyledi. Sebahattin Canik, konuşmasının devamında; "Şanghay işbirliğinde askeri, siyasi, ekonomik, terör ile mücadelede yerimizi alacağız" dedi.

Milletvekili adayı Sebahattin Canik, Vatan Partisi olarak esas farklılıklarının Atatürk ilke ve inkılaplarına verdikleri önem, milli sanayicilik projeleri ve kamucu anlayış olduğunu söyledi.

Sebahattin Canik, İran ile anlaşma yaparak benzin ve mazot alacaklarını, 26 kuruştan vatandaşın araçlarına yakıt sağlayacaklarını belirtti.

İşsizliğe de değinen Canik, iktidar oldukları takdirde işsizliği bitireceklerini, üretim ekonomilerinin, laik cumhuriyet ve Batı Avrasya temelli olacağını, Fetö ile hiç tavizsiz silahlı mücadeleyi destekleyeceklerini söyledi.

Seda ŞengülSeda Şengül