Siyaset
Giriş Tarihi : 31-05-2019 17:03   Güncelleme : 31-05-2019 17:15

Yüksek Risk Var Dedi

Gerzeli İş Adamı Hüseyin Yüksek Baz İstasyonu Konusunda Gerzeliyi Uyararak Çocuklarımızın sakat kalmasını, kanser olmasını istemiyorsak bu konuda hassas olmalıyız dedi.

Yüksek Risk Var Dedi

Yüksek Perşembe akşamı Beyaz Otel’de Sinop ve İlçelerinde ki Basın Kuruluşu Temsilcileri ile yapmış olduğu canlı yayın programında birçok konuya değinerek, siyasetten, ekonomiye, ekonomiden, ilçe merkezinde kurulan BAZ istasyonlarına kadar birçok konuya değindi.

Yüksek, Sinop siyasetini ve Gerze siyasetini oldukça başarılı bulduğunu kaydederek, şuan Sinop Siyaseti Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile oldukça başarı kaydettiğini ifade etti.

Gerze’de ilçe merkezinde kontrolsüzce BAZ istasyonları kurulduğunu belirterek, radyasyon yayan bu istasyonların insanların yoğun olarak yaşadığı yerlere yapılmasının sakıncalarından bahsetti ve kamuoyunu, Çevre dostlarını, çevreci kuruluşları çoçuklarımızın geleceği ve sağlığı konusunda hassas olmaya davet etti.

Yüksek, günümüzde dünya BAZ istasyonlarını insanların yoğun olarak yaşadığı yerlerden uzak noktalara taşırken ne hikmetse Gerze’de merkezlere bu radyasyon yayan, kansere sebebiyet veren ve malum akademik çevrelerce kansere sebebiyet verdiği ifade edilen, bu istasyonların kurulmasının üzüntü verici olduğunu sözlerine ekledi.

Yüksek sözlerine son verirken üzerine basa basa ilçemizi tehdit eden BAZ istasyonlarına karşı özellikle çevreci kuruluşları, siyasi partileri ve kamuoyunu bu konuda harekete geçmelerini söyledi.

hakan akbaşhakan akbaş