Spor
Giriş Tarihi : 12-04-2017 12:33   Güncelleme : 15-04-2017 17:01

110 Bin TL Harcanarak Tadilat Yapıldı

İlçemiz kapalı spor salonu, tadilattan geçirilerek yenilendi

110 Bin TL Harcanarak Tadilat Yapıldı
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmail Karaman, 1998 yılından sonra hiç tadilat görmeyen kapalı spor salonunun bir kısmının tadilattan geçirilerek yenilendiğini söyledi.

Spor salonu içerisine mescit yapıldığı da belirten Karaman, ''ilçede sportif faaliyetlerin gelişimine katkı sunan yerlerden birisi olan kapalı spor salonunun büyük organizasyonlar ve müsabakalar için standartlarını yükseltmeye çalışıyoruz. Amacımız, Gerze'ye yakışan modern ve kaliteli bir spor salonunu vatandaşların hizmetine sunmak'' dedi.

Soyunma odaları, banyo ve tuvaletler başta olmak üzere bir çok bölümün yeniden düzenlendiğini söyleyen Karaman, salon içerisine engelli tuvaleti de yapıldığını ifade etti. Memur odaları, kapılar, elektrik ve su tesisatı dahil olmak üzere 110 Bin TL harcanarak bakımının yapıldığını aktaran Karaman, ''kapalı spor salonumuz, yeni yüzüyle vatandaşlarımızın hizmetinde'' dedi. 

Karaman, buradanın yapılmasında büyük destekleri bulunan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma'ya teşekkür etti.

Haber Ercan Özcan/Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül