Spor
Giriş Tarihi : 19-01-2017 12:00   Güncelleme : 19-01-2017 12:31

2-2 Berabere Kaldı

Gerze Belediye Spor Daylı Stadyumunda Boyabat Sporla 2-2 berabere kaldı

2-2 Berabere Kaldı
 Olumsuz hava koşulları nedeniyle oynanamayan Boyabat Spor - Gerze Belediye Spor maçı 18 Ocak Çarşamba Günü Boyabat Daylı Stadyumunda oynandı.

Ligin iddialı takımlarından Gerze Belediye Spor Daylı Stadyumunda Boyabat Spor'a misafir oldu. Maça kontrollü başlayan takımlar ilk yarının son dakikalarına kadar gol şansı bulamadı. Son dakikalarda Gerze Belediye Spor'un yakaladığı pozisyonu değerlendirmesiyle gol şansı buldu ve ilk yarıyı Gerze Belediye Spor 1-0 önde bitirdi.

İkinci yarıya moralli çıkan Gerze Belediye Spor ataklarını sürdürse de üstünlüğünü devam ettiremedi. İkinci yarıda ilk gol Boyabat Spor'dan geldi. Bu golle durumu eşitleyen Boyabat Spor ataklarını sürdürerek ikinci yarının son dakikalarında bir gol pozisyonunu daha değerlendirerek topu Gerze Belediye Spor'un kalesine gönderdi ve skoru 2-1 yaptı.

Hakemin, maça 4 dakika uzatma vermesinin ardından 90+3'de Gerze Belediye Spor'un kullandığı serbest vuruşu gole çevirmesiyle durum 2-2 oldu.

Gerze Belediyespor son dakikada bulduğu golle, Sinopspor maçında olduğu gibi bu maçta da 2-2 berabere kalarak puanını 11'e yükseltti.

Seda ŞengülSeda Şengül