Spor
Giriş Tarihi : 04-12-2020 14:39   Güncelleme : 04-12-2020 14:42

“Aç Kaldık Susuz Kaldık Hiçbir Zaman Yılmadık”

Gerze Holigans grubu gazetemizi ziyaret ederek Gerze Belediye spor atkısı hediye ettiler

“Aç Kaldık Susuz Kaldık Hiçbir Zaman Yılmadık”

Gerze Holigans grubu ziyaretlerinde; "İkna edilmişlerle yola çıkılmaz, yola inanmışlarla çıkılır.” İsmet Özel’in bu sözünü destur edinen bir avuç insan bugün büyüyerek, yüzlerce kişiye ulaşarak neler yapılabileceğini gösterdi.

Bizler Gerze Hooligans olarak kısa zamanda çok ve büyük işler başardık fakat bununla yetinecek değiliz daha da büyük işler yapacağız. Çünkü Gerze’miz ve Gerze Belediye sporumuz yaptıklarımızdan daha fazlasını hak etmektedir.

Sadece bir yıl önce kurulmamıza rağmen, senelerdir var olan taraftar gruplarına deplasmanda deplasman yaşattık. Bugün birinci senesini kutladığımız Gerze Hooligans’ın bir senede yaptığı işler sayesinde Gerze’nin Gerze Belediyespor’a olan aidiyet duygusunu hissetmesini sağladık.

Aç kaldık, susuz kaldık, haksızlıklara uğradık fakat hiçbir zaman yılmadık. Bugün geriye dönüp baktığımızda az zamanda çok ve büyük işler başardığımızı görüyoruz bu da bizi ilerleyen zamanlarda daha büyük işler yapmaya teşvik ediyor. Kimse bize inanmazken birbirimize inandık, kenetlendik ve bugün Gerze Hooligans olarak dimdik ayaktayız.

Maalesef pandemi nedeni ile faaliyetlerimiz yavaşlamıştır. Ancak bugünleri de atlatıp, olduğumuzdan daha güçlü olacağız. Bugüne dek Gerze Hooligansa yaptıkları maddi manevi desteklerinden dolayı; Kulüp Başkanımız Sayın Cengiz Topuz'a, Kulüp Genel Kaptanı Sayın Abdullah Oğuz'a, Kulüp Altyapı Koordinatörü Sayın Hüseyin İmamoğlu'na, Kulüp Teknik Direktörü Sayın Orhan Börekçİ'ye, Yiğit Online Teknoloji Sahibi Sayın Yavuz Yiğit'e, Pizzahmet Sahibi Sayın Ahmet Başaran'a, atkı ve şapka yapımında destek veren tüm Gerze esnafına, her maç bizimle beraber tribünde bağıran Gerze’nin bir bütün olduğunu gösteren abilerimize, kardeşlerimize ve değerli Gerze halkına teşekkürü borç biliriz.” İfadelerini kullandılar.

AdminAdmin