Spor
Giriş Tarihi : 11-03-2019 17:15   Güncelleme : 11-03-2019 17:31

Avrupa Kupasında Temsil Ettiler

Gerzeli judo hakemi ve judo sporcusuna “Milli Görev”

Avrupa Kupasında Temsil Ettiler

Sinop’un ilk ve tek Gerzeli bayan judo hakemi Gamze Anıl Aydın ve Gerzeli Judocu Beyza Özcan Ümitler Avrupa Kupasında ilimizi ve ülkemizi temsil ettiler.

Gerze Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü judo kurslarında yetişen İlimiz ilk ve tek bayan judo hakemi Gamze Anıl AYDIN ile Gerze Halk Eğitimi Merkezi Kültür ve Spor Kulübü sporcusu ve Gerze Şehit Nurullah SARAÇ Anadolu Lisesi öğrencisi Beyza ÖZCAN 02-03 Mart 2019 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Ümitler Avrupa kupasında İlimizi ve Ülkemizi temsil etti.

İl hakemimiz Gamze Anıl AYDIN, hakem olarak görevlendirilmiş, sporcumuz Beyza ÖZCAN ise  25-27 Şubat 2019 tarihlerinde Samsun’da yapılan Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasında dereceye girdiğinden Türkiye Judo Federasyonu tarafından Avrupa kupasına katılması uygun görülmüştür.

4 yıl önce Gerze Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu alt yapısında judo sporuna başlayan sporcumuz Beyza ÖZCAN’ın Minikler ve Yıldızlar kategorilerinde de Türkiye dereceleri bulunmakta, Gerze ilçemizin Yenikent köyünde ikamet etmektedir.

  

Seda ŞengülSeda Şengül