Spor
Giriş Tarihi : 06-06-2017 13:56   Güncelleme : 06-06-2017 14:41

Avrupa Şampiyonasına Katılmaya Hazırlanıyor

Gerze Belediye Spor Judo antrenörü İsa Küçük, Hırvatistan'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında ter dökecek

Avrupa Şampiyonasına Katılmaya Hazırlanıyor
 Gerze Belediye Spor Judo antrenörü İsa Küçük, Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'te yapılacak olan Veteranlar Avrupa Judo Şampiyonasında İlimizi ve İlçemizi temsil edecek.

Gerze Belediye Spor judo antrenörü ve Milli Judocu İsa Küçük, 15-17 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan Veteranlar (ustalar) Judo Avrupa Şampiyonası müsabakalarına Sinop'tan katılan tek sporcu olarak ilimizi ve ilçemizi temsil edecek.

Bugüne kadar katıldığı müsabakalardan büyük başarılarla dönen Gerze Atatürk Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni İsa Küçük, daha önce 2016 yılında 81 kilogramda Türkiye üçüncülüğü, 2017 yılında takım müsabakalarında Türkiye Şampiyonu, ferdi müsabakalarda Türkiye üçüncüsü olmuştu.

Avrupa Şampiyonasına katılmak üzere hafta sonu yola çıkacağını söyleyen Küçük, ''Dokuz yılı aşkındır beden eğitimi öğretmeni olarak görev yaptığım Gerze'de spora gösterilen önemin daha da artması ve sporu bir yaşam biçimi haline getirmek, başarılarımıza başarı eklemek için daha çok çaba sarf edeceğiz. Öğrencilerimize örnek oluşturabilmek, gençlere sporu sevdirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz'' dedi.

Milli Judocu İsa Küçük, Hırvatistan'da yapılan Avrupa Şampiyonasının ardından Ekim ayında da İtalya'da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına katılacak.

Seda ŞengülSeda Şengül