Spor
Giriş Tarihi : 16-10-2017 16:07   Güncelleme : 16-10-2017 16:40

Başarılı Judocu Ödüllendirildi

İlçemiz Atatürk Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni ve aynı zamanda Judo antrenörü olan İsa Küçük, uluslararası judo müsabakalarında ülkemizi temsil ettiği için ödüle layık görüldü

Başarılı Judocu Ödüllendirildi
 İlçemiz Atatürk Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni ve aynı zamanda Judo antrenörü olan İsa Küçük, uluslararası judo müsabakalarında ülkemizi temsil ettiği için ödüle layık görüldü.

Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa planlanan, Amatör sporlara ilgiyi arttırmak ve halkı sporun her branşıyla tanıştırmak amacıyla ilimizde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu koordinesinde 09-15 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenen Amatör Spor Haftası Yılın En’ leri Ödül Töreni'nde İlçemiz Atatürk Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni ve aynı zamanda Judo antrenörü olan İsa Küçük'e de ödül verildi.

İlimizi ve ilçemizi uluslararası judo müsabakalarında temsil ederek başarılar elde ettiği için ödüle layık görülen Küçük'e plaketini Vali Hasan İpek, verdi.

Ödül töreninin ardından gazetemize yaptığı açıklamada, daha iyi dereceler elde etmek için antrenmanlarına hız kesmeden devam edeceğini söyleyen Küçük, ''Yeni başarılar elde etmek için yoğun tempoda antrenmanlarıma devam ediyorum. Ulaştığımız başarılar neticesinde ödüle layık görülerek başarılarımız taçlandırıldı. Destek veren ve yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum'' dedi.

Küçük, 2016 yılında Ankara'da yapılan Veteranlar Türkiye Judo Şampiyonasında Türkiye Üçüncülüğü derecesi alarak önemli bir başarı elde etmiş, yurt dışında da bir çok ülkede müsabakalara katılarak Ülkemizi temsil etmişti.
Ercan Özcan / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül