Spor
Giriş Tarihi : 25-12-2015 14:15   Güncelleme : 25-12-2015 13:53

DİKMENLİ JUDOCULARA BÜYÜK DESTEK

Dikmen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan JUDO kursuna miniklerden büyük talep

DİKMENLİ JUDOCULARA BÜYÜK DESTEK

Dikmen İlçe Kaymakamı Sayın Soner Özer önderliğinde açılan JUDO kursuna katılan 13 sporcu bir üst kemere (sarı-beyaz) terfi ederek belgelerini Dikmen İlçe Kaymakamı Sayın Soner Özer'den aldılar

33 Adet JUDO Minderi Hizmete Sunuldu

Dikmen kapalı spor salonunda çalışmalarını sürdüren sporcular ve antrenörleri, 33 tane yeni gelen judo minderleri için İlçe Kaymakamı Sayın Soner Özer’ e, İl Daimî Encümeni Sayın Kerim Ali Şahin’ e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Kâzım Açıkbaş a, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Macit’ e ve hocaları Özlenen Akpınar’ a teşekkürlerini belirttiler.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce dağıtılan JUDO kıyafetleri ile daha çok motive olduklarını belirten sporcular, 2016 yılında Dikmen ilçesini temsilen resmî müsabakalara da katılacaklar.

Konuyla alakalı bir açıklama yapan JUDO hocası Özlenen Akpınar, Sinop merkez ve Gerze ilçesinin ardından Dikmen ilçesinde de Judo branş altyapısının oluşturulduğunu ifade etti.

Bu kapsamda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce hizmete sunulan minderler için teşekkür eden Akpınar, öğrencilerin daha verimli bir eğitim alacağını kaydetti.

AdminAdmin