Spor
Giriş Tarihi : 25-02-2017 11:06   Güncelleme : 25-02-2017 11:50

Eski Futbolcudan Örnek Davranış

Gerze Belediye Spor'un eski futbolcularından Murat Danacı, eski takım arkadaşlarına kahvaltı verdi

Eski Futbolcudan Örnek Davranış
 Gerze Belediye Spor'da bir dönem top koşturan başarılı futbolcu Murat Danacı, TSK' da Uzman Erbaş olarak göreve başlaması nedeniyle takımından ayrılmak zorunda kalmıştı.

Takımdan ayrılsa da gönül bağlarını koparmadığını söyleyen Danacı, ''Şampiyonluk yolunda takım arkadaşlarıma moral, motivasyon anlamında destek olmak istedim. Takım içerisinde dostluk, sevgi, saygı üst düzeyde. Eski bir Gerzeli futbolcu olarak takımıma şampiyonluğa adını yazdıracağı konusunda güveniyorum ve takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum'' dedi.

Kulüp Başkanı Uğur Sağır ise, ''Her hafta sonu futbolcularımızın kahvaltısına Gerzeli bir iş adamımız veya bir esnafımız sponsor oluyor. Bu hafta da eski bir futbolcumuz olan ve TSK' da göreve başlaması nedeniyle aramızdan ayrılan fakat ilişkilerimizi koparmadığımız Murat Danacı kardeşimiz eski takım arkadaşlarına kahvaltı ikramında bulundu. Görevde olması nedeniyle aramızda olamasa da kendisine bu örnek davranışı nedeniyle teşekkür ediyoruz. Takım içerisindeki arkadaşlık ve dostluk artarak devam ediyor. Gerze'mize şampiyonluk hediye etmek için elimizden geldiğince var gücümüzle çalışıyoruz'' dedi.

Seda ŞengülSeda Şengül