Spor
Giriş Tarihi : 17-06-2015 00:05   Güncelleme : 09-06-2017 14:09

Fenerbahçeli sporcular Sinop'ta

Sinop’ta düzenlenen 2015 Optimist Türkiye şampiyonasına katılmak üzere Fenerbahçe Spor kulübünden Optimist A takımı 11 sporcu ile Sinop’a geldi. Sporcuları havaalanında Fenerbahçe Spor Kulübü Sinop Şubesi Yönetim Kurulu ve Sinop Üniversitesi Fenerbahçeliler Birliği üyeleri karşıladı. Gelen sporcu kafilesini kalacakları otele intikal ettiren şube yönetimi daha sonra yarış alanına beraber giderek yarışma hazırlıklarına başladı.

Fenerbahçeli sporcular Sinop'ta
 Sinop’ta  düzenlenen 2015 Optimist Türkiye şampiyonasına katılmak üzere Fenerbahçe Spor kulübünden Optimist A takımı 11 sporcu ile Sinop’a geldi. Sporcuları havaalanında Fenerbahçe Spor Kulübü Sinop Şubesi Yönetim Kurulu ve Sinop Üniversitesi Fenerbahçeliler Birliği üyeleri karşıladı. Gelen sporcu kafilesini kalacakları otele intikal ettiren şube yönetimi daha sonra yarış alanına beraber giderek yarışma hazırlıklarına başladı. 
Sporcuları Sinop'ta ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Şube Başkanı Ertan Gümüş; "200'ü aşkın Optimistçinin ve 40 takımın katılacağı şampiyona 7 gün sürecek. Bu süre içinde şehrimizde sporcusu, antrenörü, yöneticisi, hakemi, velisi ve TYF görevlileri ile birlikte yaklaşık 400-450 kişiyi misafir edileceği bu şampiyonanın ilimize yelken teknik altyapısı ve ekonomik girdilerinin yanı sıra çok ciddi bir tanıtım olanağı sağlayacağını düşünüyoruz" dedi.
Fenerbahçe'nin maçından güzel bir kazanç elde etmek isteyen kişiler için bedava bonus veren bahis siteleri sayesinde sizde sağlam bir iddaa yapabilirsiniz.
Yarışma boyunca Fenerbahçe optimist takımımızı tüm Sinoplu sporseverlerle beraber destekleyeceklerini, sporcu kafilesinin her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olacaklarını kaydeden Ertan Gümüş, bir daha ki organizasyonlarda da 'hedef 1 milyon üye' projesi kapsamında pilot bölge olan Sinop'ta yapılacak tesislerde sporcuları ağırlamayı arzu ettiklerini dile getirdi. 
hakan akbaşhakan akbaş