Spor
Giriş Tarihi : 15-08-2020 10:48   Güncelleme : 15-08-2020 10:56

Gerze Belediye Spor Bal Liginde

Sinop 1’inci amatör ligini namağlup tamamlayan Gerze Belediye Spor, Bal Ligine yükseldi

Gerze Belediye Spor Bal Liginde

2019-2020 sezonunda sergilediği performansla Sinop 1’inci Amatör Ligini kasıp kavuran, Sinop Büyükler Lig kategorisinde performans sergileyen Gerze Belediye Spor başarılı geçen sezonu namağlup şampiyonlukla tamamladı.

Takımın Bal ligine yükselmesinin ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Cevat Şensoy, “ilçemizin adını başarıyla oynadığı futbol maçlarıyla bölgemizde duyurmayı başaran Gerze Belediye Spor futbolcularını, takım başkanı Cengiz Topuz’u ve yönetim kadrosunu canı gönülden tebrik ediyorum.

Tüm Gerzelileri de takıma destek vermek ve şampiyonluk sevincini paylaşmak adına Gerze Stadında yapılacak bütün maçlara katılım sağlamalarını rica ediyorum.”ifadelerini kullandı.

Bal Ligine yükselen Gerze Belediye Spor Kulübü Başkanı Cengiz Topuz şampiyonluğun kazanılmasında en büyük payın futbolculara ait olduğunu belirterek " Sezon başında verdiğimiz sözü tuttuk. Yağmur, kar, soğuk, sıcak demeden il, ilçe stadlarında antrenmanlarımızı yaptık ve Gerze’ye şampiyonluğu getirdik. Hırslı ve azimli bir çalışma programıyla şampiyonluk kupasını kaldırdık.

2019/2020 sezonu boyunca şampiyonluk yolunda hedefe kilitlendik ve başardık. Başarılarından dolayı başta futbolcu arkadaşlarım ve Teknik direktör Orhan Börekçi olmak üzere kulüp yönetimine, teknik kadroya ve en büyük desteği veren Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy'a teşekkürlerimi sunuyorum.

Bundan sonraki hedefimiz Bal Liginde ilimizi, ilçelerimizi en iyi şekilde temsil ederek 3.Lig olacak. Sinop ve ilçelerimizin, taraftarlarımızın desteğini burada da yanımızda görmek isteriz.

Bundan sonraki amacımız şampiyonluk ve 3. lige çıkmak olacak. Ayrıca bundan sonraki idmanlarımızı yeni yapılan Gerze Şehir Stadında yapabileceğiz. Bu, takımımızın başarısında büyük etken olacaktır." diyerek düşüncelerini belirtti.

Takımın Teknik Direktörü Orhan Börekçi ise, “2019-2020 sezonunda antrenörlüğünü yaptığım, Gerze Belediye Spor Kulübü namağlup olarak şampiyon olmuştur. Bugün açıklanan kararla Gerze Belediye Spor 2020-2021 sezonunda Bölgesel Amatör Lige çıkmıştır.
Bu başarımızda yardımlarını esirgemeyen, bizlere destek veren herkese Kulüp Antrenörü olarak teşekkür ederim.
Bu güzel ve zorlu başarımızın ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum
.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin