Spor
Giriş Tarihi : 26-12-2016 14:38   Güncelleme : 28-12-2016 10:12

Gerze Belediye Spor Evinde Sinopspor'u ağırladı

Gerze Belediye Spor Kulübü Başkanı Uğur Sağır takımın genel durumu ve ilçe sahasının akıbetiyle ilgili açıklamalarda bulundu

Gerze Belediye Spor Evinde Sinopspor'u ağırladı
Gerze Belediyespor 25 Aralık Pazar günü kendi evinde Sinopspor'u ağırladı.

Oldukça çekişmeli geçen maçta taraftarlar hop oturup hop kalktı. 2-2 berabere biten maç sonrası kulüp başkanı Uğur Sağır takımın genel durumu ve ilçe sahasının akıbetiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Kulüp başkanı Uğur Sağır, takımın son durumu hakkında yaptığı açıklamada ''Şampiyonluk yolunda ilerliyoruz. Bu hafta kendi sahamızda Sinop Sporla karşılaşarak berabere kaldık. Ağır saha şartlarından etkilendik. Hakemlerin yönetiminden memnum değiliz ama 2-2 gibi bir skorla maç sonuçlandı. Sinop Spor futbolcular ve teknik heyet olarak gerçekten iyi bir takım. İl takımı olmasının avantajlarını sonuna kadar kullanan bir takım. Bizim amacımız Gerze'mize yakışır bir şekilde mücadele etmek. Bütün sporcularımızı gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum. Gol avantajıyla ligde birinci sıradayız. Zorlu bir lig, hiç bir takım boş değil, her takım güzel. Her takım amatör sporun gereklerini yerine getiriyor. Bizde bu doğrultuda çalışmaya devam ediyoruz. Ocak ayından sonra U17 (17 Yaş grubu) başlıyor. Taraftarlarımızın takıma sahip çıkmalarını istiyoruz. İlçe sahamız da futbola elverişli değil. Gerze Gücüspor Kulübü Başkanı Fatih Ergün düzenleme çalışmalarına destek vereceklerini söyledi. El birliğiyle sahamızı top oynanabilir hale getireceğiz. Gerze'mize güzel bir antrenman sahası kazandırmak amacındayız. Antrenman sahası bizim için alt yapı demek. Alt yapı da gelecek demek. Yatırımlarımızı alt yapı üzerine yapıyoruz. Gerze'de üç takım olmasından dolayı şuandaki mevcut saha tahrip oldu. Başka bir yerde de futbol oynama şansımız yok. Sahamızın suni çim sahaya döndürülmesi en büyük hayalimiz'' dedi.

Seda ŞengülSeda Şengül