Spor
Giriş Tarihi : 02-04-2018 17:42   Güncelleme : 02-04-2018 18:02

Gerze Belediye Spor Şampiyon Oldu

Gerze Belediye Spor ligin bitimine kısa bir süre kala şampiyonluğunu ilan etti

Gerze Belediye Spor Şampiyon Oldu

Sezon başından itibaren emin adımlarla şampiyonluk yolunda ter döken Gerze Belediye Spor, ligin bitimine bir hafta kala Ayancık Belediye Spor'u kendi sahasında 9 -2'lik üstün bir skorla mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.

Puan tablosunda 29 puanla en üst sıradaki yerini koruyan Gerze Belediye Spor, 8 Nisan Pazar günü ilçemiz stadında fikstürde 25 puanla en yakın rakibi olan Sinop İl Özel İdare sporla karşılaşacak. Yense de yenilse de puan avantajıyla her halükarda şampiyonluk kupasını kaldıracak olan Gerze Belediye Spor'un bundan sonraki ilk hedefi Play-Out'ta karşılaşacağı Sinop Spor maçı olacak. Temsilcimiz maçtan galip çıkması durumunda BAL Ligine yükselecek.

Gerzeninsesi Gazetesi olarak, ilçemizin adını başarılı futbollarıyla bölgemizde duyurmayı başaran Gerze Belediye Spor futbolcularını ve yönetim kadrosunu canı gönülden tebrik eder bundan sonraki süreçte başarılar dileriz. Tüm halkımızı da takıma destek vermek ve şampiyonluk sevincini paylaşmak üzere 8 Nisan Pazar günü saat 13.30'da Gerze Stadında yapacağı maça katılım sağlamaya davet ederiz.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül