Spor
Giriş Tarihi : 28-09-2016 14:03   Güncelleme : 28-09-2016 14:02

Gerze Gençlik Gücü Destek Bekliyor

Gerze Gençlik Gücü Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'yı ziyaret ederek destek istediler

Gerze Gençlik Gücü Destek Bekliyor
 Gerze Gençlik Gücü spor kulübü başkanı Resul Sütçü ve ikinci başkan Ecz. Onur Kabaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Başkan Belovacıklı'yı makamında ziyaret ederek destek istediler.

Ziyarette erkekler voleybol takımının genel durumuyla ilgili bilgiler veren Başkan Sütçü ve başkan yardımcısı Kabaş, Gerze Gençlik Gücü erkekler voleybol takımının nağmalup olarak grup maçlarına çıktığını yenilgisiz olarak 2. lige yükselmeyi başardıklarını söyledi. Ayrıca açıklanan lig fikstürüne göre Erzurum, Artvin ve Ordu'da deplasman maçlarına çıkacaklarını belirterek kulübün bu durumda desteğe ihtiyacı olduğunu, bütçenin yetersiz olduğunu ifade ederek Başkan Belovacıklı'dan destek istediler.

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ise ''Her yıl bütçenin (%0,2) binde ikisini, Belediye Meclisi kararıyla amatör sporlara ayırabiliyoruz. Profesyonel lige çıkan takımlara nakdi yardım yapma yetkimiz kanunen yok'' diyerek sadece malzeme yardımı yapabileceklerini söyledi.

Kulüp 2. başkanı Onur Kabaş, gidecekleri deplasman maçlarına ulaşımın maddi olarak külfetli olduğunu, en azından ulaşım sorunu için belediye araçlarından bir tanesinin tahsis edilmesi isteğinde bulundu.

Başkan Belovacıklı, bunun düşünülebilir bir durum olduğunu belirtti. Ayrıca kulüp yönetimine sponsor bulmaları konusunda tavsiyede bulunarak ''Esnaflarımızı ve iş adamlarımızı ziyaret edebilirsiniz. Sponsor konusunda bende yardımcı olmaya çalışacağım'' dedi.



Seda ŞengülSeda Şengül