Spor
Giriş Tarihi : 09-01-2016 14:56   Güncelleme : 09-01-2016 20:24

Gerze Judo Yıldızlarını Ağırladı

Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Gurup müsabakaları Gerze’de coşkuyla gerçekleşti

 Gerze Judo Yıldızlarını Ağırladı

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş tarafından ilimize alınan kısa adı ANALİG olan Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Gurup müsabakaları 3 Ocak cumartesi günü ilçemiz kapalı spor salonunda gerçekleşti.

Karadeniz-1 gurubunda yer alan Sinop ili, Bolu, Karabük, Zonguldak, Bartın, Çorum, Düzce, Amasya, Kastamonu ve Samsun olmak üzere toplam 10 ilden 2000-2001-2002 doğumlu ortalama 150 Sporcunun mücadele ettiği ve antrenör, idareci, Hakem toplam 180’e yakın misafirin ağırlandığı programda renkli görüntüler yaşandı.

Musabakalrın öğleden önce ki kısmında mücadele eden sporculara öğreden sonra gerçekleşen resmi açılış ve seremoni yürüyüşünde Vali Yardımcısı Kaya Çelik, Kaymakam Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Ak Parti Gerze İlçe Başkanı izzet Karaman, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Burma, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Elvan Ocakdan’ın yer aldığı protokol üyeleri eşlik etti.

Dereceye giren sporculara belgelerini veren Protokol üyeleri, daha sonra müsabakaların öğleden sonra ki kısmını hep birlikte izledi.

Programda Gazi Mustafa Kemal İlkokul öğrencilerinin halk dansları gösteriminin yanı sıra gerçekleşen seremoni yürüyüşü büyük bir beğeni topladı.

Programda bir konuşma yapan Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ve Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar organizasyonun yoğun bie hazırlık aşamasından geçtiğini ve emeği geçen herkesin büyük bir takdiri hak ettiğini belirterek yarışmacılara ve katılan illere başarılar dilediler

 

AdminAdmin