Spor
Giriş Tarihi : 20-03-2017 16:52   Güncelleme : 20-03-2017 17:13

Gerze Spor'a Destek Kahvaltısı

Gerze Spor yönetici ve futbolcuları, iş adamları tarafından verilen kahvaltıda bir araya geldi

Gerze Spor'a Destek Kahvaltısı
 Gerze Spor'un futbolcuları hafta sonu Bodrum Cafe'de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Güneş Ticaret ve Vestel sponsorluğunda Bodrum Cafe'de gerçekleşen kahvaltıda Gerze Spor'un  yetenekli futbolcuları ve yöneticileri bir araya geldi.

Kahvaltı programını düzenlemekteki amaçlarının spora ve sporcuya destek vermek olduğunu söyleyen kahvaltının da sponsorluğunu yapan Gerze Vestel Bayisi Muttalip Baş, Gerzeli gençlerin spora yönelmesi ve kötü alışkanlıklardan uzak durması amacıyla her zaman spora ve sporcuya destek vermek düşüncesinde olduklarını belirterek Gerze Spor'lu futbolculara 2016/2017 sezonunda başarılar diledi.

Gerze Spor Kulüp Yöneticisi Ergin Öztürk ise yapmış olduğu konuşmada; ''2016/2017 sezonu A takım kategorisine ilk defa katıldığımız genç takımız ile birlikte yine eski topçularımızdan tecrübeli hocamız Erkan Başcan ile birlikte, hemen hemen 20 yıla yakın bir zamandır yıllarını, emeğini Gerze Spor'a harcayan gençlerin ve bizim değerli büyümüz Başkanımız Cemal Aksu ile birlikte yeni sezona adım attık. Bu sezona hem takımızın gençlerden oluşması hem de maddi durumlardan dolayı tam verim alamasakta spor adına son düdük çalana kadar Gerze'mizin en eski ve köklü kulübü ve diğer değerli kulüplerimiz olan Gerze Belediye Spor ve Gerze Gücü Spor kulüplerimizle ilçemiz adına en iyi şekilde mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu sezonu son üç maçımızın ardından iyisiyle kötüsüyle bitirmiş olacağız. Allah'ın izniyle Gerze Spor ailesi olarak bu güzel pazar sabahında kulübümüze kahvaltı vererek onurlandıran değerli dostum Muttalip Baş, Güneş Ticaret Ailesine ve kahvaltımıza katılarak bizleri onura eden Elif Çor kardeşimize sevgi ve saygılarımızı sunarız. GERZE SPOR BİR DEĞERLER MANZUMESİDİR'' ifadelerini kullandı. 

Seda ŞengülSeda Şengül