Spor
Giriş Tarihi : 26-06-2019 12:12   Güncelleme : 26-06-2019 14:26

Gerze Türkiye'nin Dört Köşesinde

Gerze ve Erfelek Halk Eğitim Merkezi Judo öğrencileri Türkiye’nin dört bir yanında çeşitli görevler alarak ilçemizi gururla temsil etti

Gerze Türkiye'nin Dört Köşesinde

Gerze ve Erfelek Halk Eğitim Merkezi Judo öğrencileri Türkiye’nin dört bir yanında çeşitli görevler alarak ilçemizi gururla temsil etmeye devam ediyor.

Sakarya’da düzenlenen Kurtuluş Kupası Judo Turnuvasına katılan Gerze ve Erfelek Halk Eğitim Merkezi Judo karma ekibi 1 Altın, 2 Gümüş, 1 Bronz ve 2 tane beşincilik derecesi elde etti.

Gerze HEM kursunda yetişen ve bu yıl katıldıkları hakem eğitim kurslarını başarı ile geçen 4 judo hakemimizden Beril Dinç ve Kader Aydın, Tokat’ta düzenlenen 6 ülkenin sporcularının katıldığı 1. Uluslararası Topçam Judo Turnuvası’nda hakem olarak görev aldı.

Ulusal ve Uluslararası organizasyonlarda görev alan ilçemizin başarılı judo hakemi Gamze Anıl Aydın, UNİCEF ve Kilis Belediye Başkanlığı tarafından Kilis ilinde düzenlenen ve 20 ilden yaklaşık 450 sporcunun katıldığı 5 Avrupa 10 Dünya ve 2 Olimpiyat şampiyonu Tedy Rinner’da iyi niyet elçisi olarak katıldığı şampiyonada görev aldı.

Ayrıca bu yıl Karadeniz Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümünden mezun olan Antrenörlük eğitimi kurslarını başarıyla tamamlayan Milli Judocu Duygu Topal, Gerze’de çalışmalara başladı.

Gerze ve Erfelek Halk Eğitim Merkezi Judo Hocaları, Türkiye’nin dört bir yanında ilçemizi başarıyla temsil eden tüm sporcularımıza başarılar diler teşekkür ederiz diyerek başarılı judo hocalarını kutladı.

 

AdminAdmin