Spor
Giriş Tarihi : 02-05-2018 15:30   Güncelleme : 02-05-2018 15:53

Gerzeli Güreşçi Türkiye Şampiyonasında

Gerze Halk Eğitim Güreş Takımı sporcularından Murat Kavis, Türkiye Şampiyonasında ter dökecek

Gerzeli Güreşçi Türkiye Şampiyonasında

18 - 22 Nisan tarihlerinde Amasya'da yapılan 17 - 18 yaş Gençler A kategorisinde Güreş Eğitim Merkezlerinin ağırlıklı olduğu grup müsabakalarında Gerze Halk Eğitim Güreş Takımı sporcularından Murat Kavis, 60 Kilogram'da final müsabakasına çıktı.

Dereceye giren sporcu 1 - 5 Mayıs tarihlerinde Bursa'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında İl ve İlçemizi temsil edecek.

Tecrübeli Güreş Antrenörü Adil Yiğit, sporcuların bu seviyeye gelmesi için büyük emek harcadıklarını belirterek maddi manevi desteğe ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Bursa'da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonasına katılan halk Eğitim Güreş Takımının Gerzeli genç sporcusu Murat Kavis'e bu süreçte destek veren Halk Eğitim Müdürlüğü ve Gerze Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetimine ayrıca teşekkürlerini ileten Yiğit, "Sporcularımız her çıktıkları müsabakadan dereceyle dönüyorlar. Gençlerimizin spora olan ilgilerinin daha da artması için teşvik edici çalışmalara ağırlık verilmesi lazım. Ülke çapında gerçekleştirilen organizasyonlarda Gerze'nin ismini duyuran bu genç sporcularımıza daha çok destek verilmesi gerekiyor" şeklinde konuştu.  

Seda ŞengülSeda Şengül