Spor
Giriş Tarihi : 26-04-2019 11:31   Güncelleme : 26-04-2019 15:12

Gerzeli Kürekçiler Türkiye Şampiyonası Yolunda

Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi öğrencileri, kürek il birinciliği yarışmalarında derece alarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar

Gerzeli Kürekçiler Türkiye Şampiyonası Yolunda

2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet programında yer alan Gençler A / B Kız – Erkek Kürek İl Birinciliği yarışmaları Sinop’ta Liman İçi Mevkiinde gerçekleştirildi.

Yarışmalarda Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi öğrencileri derece alarak, Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

Okullar arası Kürek İl Seçmelerinde dereceye giren sporcular eğitmenleri Yücel Altun eşliğinde Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’u ziyaret ettiler.

Gerçekleştirdikleri ziyarette sporcuları tek tek tebrik eden Başkan Şensoy, yaptığı açıklamada; “Spora ve sporcuya her zaman önem veriyoruz. Ancak, en önemli husus ise çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durma adına yaptıkları sportif faaliyetler. Öğrencilerimizde kürek dalında uzun yıllardır büyük takımlarla mücadele eder hale geldiler. Çok çalışarak, azim ve gayretlerinin neticesini Türkiye Şampiyonasında alacaklarına da inancım sonsuz. Bu hususta da en başta koçları Yücel Altun’u tebrik ediyorum. Genç kardeşlerimin herkese örnek olması gerektiğini düşünüyorum. Yolu ve bahtları açık olsun” dedi.

 

Seda ŞengülSeda Şengül