Spor
Giriş Tarihi : 18-09-2020 12:27   Güncelleme : 18-09-2020 13:12

Gerzeli Veteranlar Sezona Hazır

Heyecanla Beklenen TMVFL Futbol Ligi Kuraları Çekildi!

Gerzeli Veteranlar Sezona Hazır

İlçemizde bir ilki gerçekleştirerek Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’ne başvuru yaparak resmi müsabakalarda yer alan Gerze Veteranlar sezon hazırlıklarına kesintisiz devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 40 sporcudan oluşan Veteranlar Gerze Şehir Stadyumu’nda hazırlıklarına devam ederken, geçtiğimiz günlerde canlı yayında gerçekleşen kura çekiminin ardından fikstürünü de belirlemiş oldu.

ORTA KARADENİZ GRUBUNDA ON BİR TAKIM MÜCADELE EDECEK

Orta Karadeniz Bölgesi’nde Çorum Veteranlar, Samsun Masterler, Ordu Şöhretler, Ünye Veteranlar, Bafra Veteranlar, Ayancık Veteranlar, Sinop Tersane Spor, Boyabat Veteranlar, Boyabat Çeltik Spor Veteranlar ve Durağan Veteranlar ile karşılaşacak olan temsilcimize ilgi de oldukça yüksek.

Ekim 2020 sonu – Kasım 2020 başı gibi liglerin başlaması planlanırken temsilcimiz gerçekleştirdiği hazırlık maçlarında da sezona hazır olduğunun sinyallerini vermiş durumda.

Jubile yapmış birçok futbolcunun da ter dökeceği ligde Yılport Samsun Spor, Demir Grup Sivas Spor, Gençlerbirliği ve Manisa Spor gibi Süper Lig ekiplerinde top koşturmuş Mehmet NAS ve Samsun Spor’un efsanelerinden olan Celil SAĞIR gibi isimlerin ter dökeceği ligde mücadele edecek olan Gerze Veteranlar şimdiden büyük ses getirmiş durumda.

Kulüp Başkanı Hüseyin DANACI, Yönetici/Sporcu Fatih OĞUZ ve Antrenör/Sporcu Kadir BAKIR sezon öncesi hazırlık kampının verimli geçtiğini belirtirken; “Amacımız, her şeyden önce ilçemizdeki gençlere sporu sevdirmek. Ülkemizde toplam 76 takımın yer aldığı kategoride Gerze Veteranlar olarak bizlerde resmen yer aldık.İlçemizde, gençlik yıllarında spora hizmet etmiş olan arkadaşlarla hayata geçirdiğimiz oluşumu ciddiye alarak ilçemize birşeyler kazandırmak istiyoruz.Toplamda 10 takımla karşılacağımız sezonda elimizden gelenin en iyisini yaparak ligimize renk katmak istiyoruz.Gerze’nin Türkiye çapında da tanınırlığına katkı sağlayacak olan oluşumumuza hemşehrilerimizin de desteği oldukça fazla.Bizlere forma alarak veya farklı şekilde destek olmak isteyen hemşehrilerimiz tarafımıza ulaşabilirler.Bu anlamlı oluşumu destekleyen tüm spor severlere teşekkür eder, takımımıza bu ilk sezonunda başarılar diliyoruz.” dediler.

AdminAdmin