Spor
Giriş Tarihi : 02-01-2017 17:21   Güncelleme : 03-01-2017 09:18

Gerzeli Voleybolcu Avrupa Şampiyonasına Katılıyor

Gerzeli Voleybolcu Ali Deniz Yılmaz Avrupa Şampiyonasına katılmaya hazırlanıyor

Gerzeli Voleybolcu Avrupa Şampiyonasına Katılıyor
 Yıldız Erkek Voleybol Milli Takımı'nda forma giyen Gerzeli Voleybolcu Ali Deniz Yılmaz Avrupa Şampiyonasında İl ve ilçemizi temsil edecek.

Yıldız Erkek Voleybol Milli Takımı, 13-15 Ocak 2017 tarihleri arasında, Balıkesir Yeni Voleybol Salonu'nda yapılacak olan 2017 CEV U19 Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası İkinci Raunt çalışmalarını, İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda sürdürüyor.

26 Aralık’tan bu yana İzmir'de, 5-12 Ocak tarihleri arasında da Balıkesir'de hazırlıklara devam edeceklerini belirten Yıldız Erkek Voleybol Milli Takım Baş antrenörü Ümit Hızal "Şampiyonanın bu etabına ev sahipliği yapıyoruz ve bu önemli bir avantaj. Bu etapta karşılaşacağımız Karadağ, Hollanda ve Sırbistan ekiplerini geçmek şampiyonada öncelikli hedefimiz. Balıkesir etabını geçtikten sonra, 22-30 Nisan tarihleri arasında, Macaristan Györ ve Slovakya'nın Puchov kentlerinde yapılacak, 2017 CEV U19 Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası Finalleri'nde ülkemizi temsil edebileceğiz. Guruptan birinci çıkmak için yoğun tempo ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. 13-15 Ocak tarihlerinde, Balıkesirli voleybol severlerin desteğini bekliyoruz" dedi.

Takımın kaptanı Onur Çukur ise kamp ve şampiyona hakkında şunları söyledi; "Kamp süreci son derece güzel gidiyor. Antrenmanlarda çok sıkı çalışıyoruz. Takım içindeki arkadaşlık ve uyum oldukça iyi seviyede. Yeni bir teknik kadromuz var. Onlarında desteği ile eleme aşamasını istediğimiz şekilde bitirip, asıl hedefimiz olan Avrupa şampiyonasında en iyi dereceyi elde etmek istiyoruz."

İkinci Raunt C Grubu'nda; Karadağ, Hollanda ve Sırbistan ile karşılaşacak olan Milli Takımımızın kadrosunda şu isimler bulunuyor.

Seda ŞengülSeda Şengül